Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektetk bejönne egy 80kg-s lány? 15/L
nem ez a döntő tényező...
"Szia, Áron vagyok, nagyon jól nézel ki, hány kiló vagy? 80 kg alatt nem járhatunk, az nem jön be!"
ne aggódj, természetesen van sok srác, akinek ez jön be :) furcsa világ is lenne, ha mindenkinek ugyanaz tetszene...képzeld csak el, mi lenne, ha az összes lány csak a tökéletesen kidolgozott testű férfiakra bukna, mit csinálnának a véznák vagy a dagik? Szerencsére úgy vagyunk összerakva, h kinek a pap, kinek a papné :) Én is 80kg vagyok és minden napra jut egy pasi, nem is akármilyenek ;) Szóval csak nyugi... ne emiatt aggódj, inkább az egészséged van veszélyben. Nem ártana legalább 10 kilót leadni, és nem a kinézet miatt, hanem azért mert később a gerinced és az ízületeid megbánják majd a túlsúlyt. Tapasztalatból beszélek, folyamatosan kiújuló derékfájással és térdízületgyulladással küzdök. Nekem is célom az a mínusz 10 kiló.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!