Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönne egy ilyen lány?
Külső: szőkés haj, zöld szem, világos bőr, magas homlok, alacsony és vékony, kis mell
Belső: önbizalomhiányos, visszahúzódó, de barátok közt sokat beszél, kedves
Képet nem akarok kitenni, de így az elmondottak alapján.
És csak úgy kíváncsiságból kérdezem. 19L
Kép nélkül nehéz, de ahogy elképzellek nekem bejönnél. Főleg azért mert alacsony vagy és én sem vagyok túl magas, valamint csendes, visszahúzódó vagyok én is. Ha beszélgetnénk fogadjunk kiderülne, hogy még 1000 dologban hasonlítunk.
21/F
Nekem bejönne. De egy kicsit több mindenre lennék kíváncsi belőled. Meg persze látnom kéne és úgy pontosabb választ tudnék adni.
(:
20f
Én azt hiszem jól megértenénk egymást, mivel én is baromi önbizalomhiányos és visszahúzódó vagyok... De persze, azért ennél többet kéne tudnom, hogy azt mondhassam, igen, tutira tetszenél.
A külső mondjuk általában másodlagos nálam, de a belső értékeidről se sokat árultál el. Bevallom, azért tényleg segítene egy kép is.
De ez alapján van esélye, hogy bejönnél.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!