Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejönne egy ilyen lány? (többi lent)
Figyelt kérdés
Barna haj ami a vállamig ér, barna szem, 167cm és 62kg, jófej, kedves, imádok haverokkal lenni, szeretek új barátokat szerezni, kicsit nagyszájú.. Képet majd még meggondolom h küldök-e!:D2011. okt. 1. 20:40
21/63 A kérdező kommentje:
csakis én vagyok a nagyanyáád..:D bocsi elfeljtettem odaírni h 70éves vagyook :DD
2011. okt. 1. 22:15
22/63 anonim válasza:
Tényleg, nagyjából merre laksz?
23/63 A kérdező kommentje:
hááát erre arra...:D
2011. okt. 1. 22:35
24/63 anonim válasza:
HAHA :D
Akkor úgy kérdezem, melyik megye, vagy melyik nagyváros közelében ;)
25/63 anonim válasza:
Ha ide nem akarod kiírni akkor írhatod pmben is.
26/63 anonim válasza:
Nehogy kiírd ide hol laksz mert moderátorok megkeresnek, ha vmi rossz kérdést írsz ki a jövőben!
Am nekem kisebbek az igényeim mert marhára vágyok egy bnőre szal valszeg bejönnél (nagyobb rá az esély mintha nem)
22:10-es F18
27/63 anonim válasza:
És mellesleg tökhülyének nézed, ahogy az 1. mondatodból látom. Azért lenne jó, ha leírnád akár pm-ben merre élsz, mert ha nem túl messze, akkor lenne értelme és felvennélek msnre:)
28/63 anonim válasza:
Ez a leírás tényleg minden 3. emberre illik. Egy kép sokat jelentene a megítélés szempontjából. Úgyhogy beállok a kérők sorába ;)
21/f
30/63 anonim válasza:
Kedvelem a nagyszaju lanyokat, felteve hogy nem folyton csak hulyesegeket beszelnek. Kepet nekem is kuldhetsz priviben, valaszban kuldom a szakerto velemenyt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!