Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejönne egy ilyen csajozós duma? (Lent)
Figyelt kérdés
Átlagos srác odalép a diszkóban és azt mondja: "Szia megszavaztunk a buli szépének, a fődíj egy puszi tőlem."2011. ápr. 29. 22:12
11/19 anonim válasza:
Az utolsó írta meg a frankót. Minden a külsőn múlik, a duma nem számít!
12/19 anonim válasza:
Sajnos nagyon sok van benne... De az hogy nekem nem tetszik nem feltétlen jelenti a külsőt. Ha bombapasi de úgy jön oda mint egy tajparaszt vagy csemperészeg akkor nem tudok vele mit kezdeni. Volt hogy nem atompasi jött oda mégis tök frankó kisugárzása volt és simán belementem egy kis denszelésbe :)
13/19 anonim válasza:
Na erre a kisugárzás szóra már lassan kezdek allergiás lenni... olyan nem létezik, a jóképű pasikra mondjátok, h jó kisugárzásuk van!
14/19 anonim válasza:
nálam nyerő lenne...
tökre édes...
15/19 anonim válasza:
Nem fiam. Nem általánosíts nekem egy nem annyira jóképű pasinak is lehet tökre frankó kisugárzása. Az allergiád meg kezeltesd.
16/19 anonim válasza:
És a "kisugárzást" milyen érzékszerveddel érzékeled?
17/19 anonim válasza:
Ebbe ne másszunk bele szerintem. Te is képes vagy erre. Kisugárzásnak hívjuk mikor azt mondjuk. Ez a lány/fiú nem egy álomnő/álompasi MÉGIS van benne valami ami megfogott. Ez a kisugárzása a személyisége.
18/19 anonim válasza:
Hát én speciel még sose éreztem semmilyen kisugárzást egy lányban :P Talán mert az a szépséggel egyenlő?
19/19 anonim válasza:
Hát elég fura vagy akkor :D Érezd magad különlegesnek ha ez jólesik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!