Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen még nem csókoloztam. Kinek mikor volt az első csókja?
Figyelt kérdés
még soha nem volt szájra puszim sem.mikor kellene/kellett volna megtörténnie?
nem 2 pasim volt eddig és semmi csókolozás nem volt. légyszi segítsetek. köszi előre is!
2011. máj. 19. 14:29
12/23 valakiakitnemismersz válasza:
Ja meg a másik probléma az hogy Egyházi suliba vagyok a sok pappal szóval ezért sem szeretnek túlzottan.Az összes osztálytársam nagy vallásos.
13/23 anonim válasza:
Fogadásból 8 évesen...
Amúgy 15 évesen....
14/23 anonim válasza:
háát én megmondom őszintén hogy 14 vagyok 1éve járok egy sráccal és pár honap után smároltunk,de nem vagy elkésve nyugi:))
15/23 anonim válasza:
Nem vagyok ri-banc mielőtt valaki mondaná! :)
Nekem 11 évesen volt az első csókom.
16/23 anonim válasza:
De nem vagy semmiről lemaradva. :)
17/23 R3al válasza:
13 évesen, 16 vagyok, 13 voltam én is, a csaj már hajolt de elfordítottam az arcom... nem olyan volt akivel kezdhetnék... Az igazi szerelmedre érdemes pazarolni az elsőt :D
18/23 anonim válasza:
Oviban szájra puszi, 9 évesen már rendesen csókolóztam, és utána már nem, és még most sem már egy jó ideje. Mintha kisebb korunkban bátrabbak lennénk, nem?
L/14
19/23 anonim válasza:
Én pont 13 évesen csókolóztam először.De volt egy osztálytársnőm, aki még 18 évesen sem (azóta nem tudom, csókolózott-e).Szóval nem vagy elkésve, amikor úgy érzed, az lesz a megfelelő időpont.:) 23/L
20/23 anonim válasza:
20 évesen csókolóztam először.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!