Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mindenki azt hiszi hogy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki azt hiszi hogy már csókolóztam, de még nem, első csókomból kiderülhet hogy az az első?

Figyelt kérdés
Azt mondják dögös és belevaló vagyok, de csókolózni nem csókolóztam még. Sokan akartak már velem, de én nem engedtem, mert szerintem ahhoz kell valamiféle vonzódás hogy megtegyem. Nem vagyok félénk, csak ez a meglátásom. 14 éves elvagyok. Nem kérdeztek még rá hogy csináltam e, mindenki úgy gondolja hogy persze. Az első csókomból aki majd kapja, megtudhatja hogy az volt az első? (anélkül hogy elmondanám neki, meglehet érezni?)
2011. márc. 4. 21:25
 1/7 anonim válasza:
nem feltétlen derül ki ..de ha rákérdez ne tagadd le!
2011. márc. 4. 21:42
 2/7 anonim ***** válasza:
ha pro vagy akkor nem veszik észre de elsőre nemhiszem h pro leszel :)
2011. márc. 4. 21:42
 3/7 hunoipunk ***** válasza:

Csak csinàldd amit jonak érzel, és ne azon gondolkozz, h "ez most jo-e igy"... De egyvalami biztos, megérezni azt lehet, ha "rosszul" csinàlod, nem azt ha az volt az elsö... (rosszul-jol: gusztus dolga)

20/f

2011. márc. 4. 21:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát attól tartok hogy rossz leszek és hogy nem fog annak a személynek tetszeni akivel fogom csinálni.
2011. márc. 4. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:
egy 14 évesről alapból azt gondolnám hogy még nem csinálta. ezáltal fel is tűnne, elsőre sose tökéletes, mert bátortalan az ember még. észre lehet venni.
2011. márc. 5. 11:52
 6/7 anonim ***** válasza:

nem biztos.

en 21, es 20 evesen csokoloztam eloszor egy tapasztalt csajjal, de nem vette eszre, hogy vele csinaltam eloszor, hanem kifejezetten mondta, hogy jol csinaltam :D

2011. márc. 6. 19:08
 7/7 A kérdező kommentje:

Ez ösztönzőleg hat rám! :)

köszönöm

2011. márc. 6. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!