Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen még nem csókoloztam. Kinek mikor volt az első csókja?
még soha nem volt szájra puszim sem.mikor kellene/kellett volna megtörténnie?
nem 2 pasim volt eddig és semmi csókolozás nem volt. légyszi segítsetek. köszi előre is!
úúgy 17-18 éves voltam.
Ez nem verseny... csak szólok
17 évesen volt az első csók
már vagy fél éve nem is csókoltam meg senkit, csak ti fiatalok gondoljátok olyan nagy durranásnak az elsőt is
ha rám hallgatsz, akkor nem sietteted ezt a dolgot
ismerek olyan 22 éves csajokat, akik még nem csókolóztak a saját bevallásuk szerint
őket többre tartom mint azokat, akik úton-útfélen bárkit lekapnak, csak hogy "csókolózhassanak", sőt épp ezért veszti el az értelmét az egész számukra, mert nincs benne érzelem, szerintem
szóval nyugi, ez nem gáz, akkor jön az első csók, amikor jön, nincs előírva, hogy mikor kell megtörténnie, ez csak tőled függ
21/F
valakiakitnemismersz(vagyis 1. válaszoló): Én meg sátánista is vagyok, hosszú a hajam, és már 12 évesen csókolóztam...Szóval nem ez a gondjuk veled ;)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!