Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam az első randin a barátnőmnek, hogy még sosem voltam nővel és nem is csókolóztam? F/25
Figyelt kérdés
Az a baj hogy kicsit félek is tőle(már mint a csóktól)2010. jún. 24. 20:05
2/16 anonim válasza:
Szerintem ne mond el..
Amugy a csókba hamar bele lehet jönni.:) általában a fiuhoz kell igazodni..így majd hozzád..de ha még gyakorlatlan vagy benne igazodj a lányhoz.:) menni fog;)
3/16 anonim válasza:
ha haza akarsz érni a meccs végére mond el neki xD
4/16 anonim válasza:
Attól nem kell félni, jön magától! Attól függ milyen a lány, ha megértőnek ismerted meg akkor talán mondd...de ez helyzetfüggő! Ha nagyon bejössz neki akkor átveszi az irányítást, ha kegyetlen akkor kiröhög!
5/16 anonim válasza:
Ne, ne, ne! ne tedd! ÉN biztos nem tennék, Csókot semmiképp. Max azthiszi béna vagy a csókba
sex az a más. de abban sem mondanám meg.
6/16 anonim válasza:
Szerintem semmiképpen sem az első randin kellene ezt közölnöd. Ebből sok jó nem sülhet ki.
7/16 anonim válasza:
Hát a csókot semmiképpen ne mondd el neki, felesleges. Nem kell tőle félni, menni fog az, ne mondd el neki, ez a lényeg.
Azt, hogy szűz vagy, szerintem akkor tálald, ha olyan helyzet van vagy ilyesmiről beszélgettek. Amúgy ne.
8/16 anonim válasza:
Most miért a nőd, ha ez még csak az első randi?
9/16 anonim válasza:
Bizony, én is felfedeztem az ellentmondást. Első randi, még csók sem csattant, és kiérdemelte a barátnő címkét. Bár az állapotot nézve talán jogos: ültek már egymás mellett. Mondd azt, hogy kicsit tapasztalatlan vagy. Ami igaz is.
10/16 anonim válasza:
ha el akarod veszíteni a csajt, mielőtt megsunázod, akkor mondd el
elég vesztes dolog őszintének lenni, mikor senkit nem érdekel a szexuális előéleted, akkor nem kell emlegetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!