Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, igazából hol szerettek ismerkedni? Most akkor, hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Olvastam párszor, meg halottam is, hogy a lányok nem szeretnek ismerkedni szórakozóhelyen ( amit meg is értek és ezt ki is zárnám mert nem lényeg ). De sokszor leírták, hogy nem örülnek ha ismeretlen a buszon odamegy hozzájuk, vagy épp az utcán. A harmadik lehetőség az internet, szerintem az internet nem a legjobb hely, de itt is vannak érdekes sztorik. Az ismerős ismerőse maradt még megoldásnak, de ha épp látok valakit aki nagyon szép és tetszik de senki se ismeri akit én ismerek akkor mit tegyek?
Szóval akkor igazából, egy idegen pasi hol ismerkedjen veletek?
2011. máj. 19. 12:55
21/21 A kérdező kommentje:
19:17 Ha vannak még ilyen történeteid megoszthatnád. :D
19:44 Járok konditerembe és sportolok is. :)
19:52 Ennyire hiányzok egy párkapcsolat?:O
2011. máj. 28. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!