Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, igazából hol szerettek ismerkedni? Most akkor,
hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Olvastam párszor, meg halottam is, hogy a lányok nem szeretnek ismerkedni szórakozóhelyen ( amit meg is értek és ezt ki is zárnám mert nem lényeg ). De sokszor leírták, hogy nem örülnek ha ismeretlen a buszon odamegy hozzájuk, vagy épp az utcán. A harmadik lehetőség az internet, szerintem az internet nem a legjobb hely, de itt is vannak érdekes sztorik. Az ismerős ismerőse maradt még megoldásnak, de ha épp látok valakit aki nagyon szép és tetszik de senki se ismeri akit én ismerek akkor mit tegyek?
Szóval akkor igazából, egy idegen pasi hol ismerkedjen veletek?
Könyvtárba még nem láttam számomra szimpi lányt. De oda mennék ha úgy lenne.
2011. máj. 19. 13:24
12/21 anonim válasza:
Templom/könyvtár... ennél nagyobb filmekben hangoztatott alaptalan klisét még az életben... de komolyan... Meg eleve a feltételezés, hogy csak az lehet rendes lány, aki könyvátrban tölti a szabadidejét, már önmagában kiakaszt, de ettől függetlenül ha feltételezzük, hogy egy csaj szabadidejében egyedül ücsörög a könytárban, akkor 100%, hogy imád ismerkedni, nem? Ugyan már! Egyébként szerintem a csajok azért mondják, hogy útálnak szórakozóhelyen ismerkedni, mert legyek módjára lepik őket a legények, felük meg totál részeg, meg tahó.
2011. máj. 19. 13:47
13/21 napietus válasza:
én egyik általad felsorolt helyen sem ismerkedtem még, most meg már nem is fogok :) a legtöbb pasimat baráti társaságban, vagy ismerősökön keresztül ismertem meg (bemutatták). egyet az Anna-bálon (végülis szórakozóhely, ha úgy vesszük :P). a férjemmel meg a teniszpályán ismerkedtem meg. mi mindenre jó a sport, ugye...
29/N
2011. máj. 19. 14:20
14/21 anonim válasza:
Ha tudnám,hogy ma odajönne hozzám egy szimpi magas,akkor nagyon örülnék és tuti elmennék ma egyedül valamerre(senki se ér rá ma:( ) rohadt magányos vagyok .
2011. máj. 28. 18:34
15/21 anonim válasza:
Én nagyon örülnék, ha egy srác aki tetszik szemeznénk, majd odaülne mellém a vonaton vagy valami: Szabad ez a hely?
2011. máj. 28. 18:40
16/21 A kérdező kommentje:
18:34 Nem csak te. :S
18:40 Te beletartozol a kevésbe aki örül neki. :)
2011. máj. 28. 19:06
17/21 anonim válasza:
Hmm, nekem is volt egy érdekes sztorim. 8 évig bejárós voltam. Vonaton sok emberrel összeismerkedtem, de egyszer egy húzós, fárasztó napon beültem egy sráchoz beszélgetni csak úgy. Pedig nem vagyok az a fajta közvetlen, hódító típus, sőt... Csak akkor úgy jött a dolog, hogy szerettem volna beszélgetni. Szegény srác nem tudom, mit gondolhatott akkor, hogy én teperek rá vagy vmi, de igazából azóta is nagyon jóban vagyunk, jókat beszélgetünk, ha találkozunk. És millió ilyen sztorim van, ahol összeismerkedtem fiúkkal, vmelyik összejött, vmelyik nem. De ha másnem, találsz magadnak egy jó beszélgetőpartnert, az is vmi, nem? :) 22/L
2011. máj. 28. 19:17
18/21 anonim válasza:
Konditerem, sportpálya... A sportolni szerető fiúk általában szimpik a lányoknak, lépéselőnyben vannak;)
2011. máj. 28. 19:44
19/21 anonim válasza:
Nekem mindegy, csak a hangulatom legyen meg. Neten ismerkedek főleg, innen is találkoztam már 4 emberrel. :D
Baráti körből nem tudok ismerkedni. Pl. ha egyedül vagyok valami beülős helyen, parkban, erdőben, Duna parton, strandon, könyvtárban akkor örülnék neki ha valaki odajönne. Szórakozóhelyre nem tudok mit mondani, oda nem járok, ha el is mennék akkor is kizárólag kapcsolat keresés miatt mennék, de szinte kizárólag csak azért mozdulok ki otthonról, hogy ismerkedjek.
20/l
2011. máj. 28. 19:52
20/21 anonim válasza:
Tényleg, vonaton is szoktam még ismerkedni, buszon nem, mert az tele van mindig. Vonatosnak a távolság a hátránya, de elképzelhető, hogy az embernek szerencséje legyen... Jól el lehet beszélgetni vonaton, eddigi tapasztalataim alapján. Persze van lány aki direkt 2-es ülésekre ül, hogy még véletlenül se üljenek le mellé, én meg mindig 4esre ülök. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!