Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, igazából hol szerettek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, igazából hol szerettek ismerkedni? Most akkor, hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Olvastam párszor, meg halottam is, hogy a lányok nem szeretnek ismerkedni szórakozóhelyen ( amit meg is értek és ezt ki is zárnám mert nem lényeg ). De sokszor leírták, hogy nem örülnek ha ismeretlen a buszon odamegy hozzájuk, vagy épp az utcán. A harmadik lehetőség az internet, szerintem az internet nem a legjobb hely, de itt is vannak érdekes sztorik. Az ismerős ismerőse maradt még megoldásnak, de ha épp látok valakit aki nagyon szép és tetszik de senki se ismeri akit én ismerek akkor mit tegyek?

Szóval akkor igazából, egy idegen pasi hol ismerkedjen veletek?

2011. máj. 19. 12:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
hát erre a legjobb modszer, amire a csaj nem fog kiakadni hogy odamész hozzá és: " szia ne haragudj de olyan ismerös vagy nekem, nem tudom miért, nem láttuk mi már egymástr valahol?:)" és erre attol függ mit lép a csaj, ha mosolyog akk elkezdtek beszélgetni hogy amugy hogy van stb, és ha jol haladtok akkor megkérdezed a nevét. ha megmondta a nevét megkeresed fészbukon vagy iwiwen, elhivod randira. kb ez a legjobb szerintem.
2011. máj. 19. 12:58
 2/21 A kérdező kommentje:

Erre a csajok majd jönnek, hogy lejárt és unalmas szöveg. :)

Tudod a a legtöbb ilyen. (Akinek nem inge.... és még ezt a kérdéshez is hozzácsatolnám.)

2011. máj. 19. 13:00
 3/21 anonim ***** válasza:
69%
tessék ismerkedni templomba, könyvtárba!
2011. máj. 19. 13:01
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
én a NAV-nál szeretek ismerkedni, de lehet honfoglalón is
2011. máj. 19. 13:02
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
hát lehet h valameik csaj azt modnaná hogy szar lejárt szöveg, de valameik meg csak elmosojodna mert éppenséggel te is tetszel neki :)) akinek te is tetszel nem fikázza le a szöveged, hanem örül h odamentél hozzá :) ( az voltam aki irta hogy "szia nagyon ismerös vagy nekem.....) 17/L
2011. máj. 19. 13:05
 6/21 A kérdező kommentje:
Igen tudom ezért írtam, hogy akinek nem inge. Csak sajnos volt már rá példa, hogy egy átlagos szöveggel mentem oda ahhoz a lányhoz akivel szemeztünk (nem ezzel hanem másikkal. és mosoly is volt). Aztán le lettem koptatva. :S
2011. máj. 19. 13:07
 7/21 anonim ***** válasza:
68%
ÁH.Én nagyon örülnék,ha végre lenne egy bátor férfi,aki szimpatikus nagyon külsőre-az esetem!!!-és azt mondaná egy szórakozóhelyen,hogy szívesen meghínálak egy italra!És van-e kedved beszélgetni?stb...de ezek csak álmok,ilyen férfivel még nem találkoztam:( 24N
2011. máj. 19. 13:10
 8/21 anonim ***** válasza:
48%
utolsó vagyok: ja és a pasik sóherok,főleg akik tele vannak lóvéval.Nálam nem mérvadó annyira a lóvé,mert van nekem is elég!
2011. máj. 19. 13:10
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Hümm, szerintem ez szórakozóhely függő is. Én például egy fesztiválon szívesen ismerkedem - persze nem tajtrészeg ápolatlan zizzent kamaszokkal, de a feszteken általában felszabadultabb, vidámabb a hangulat, könnyű ismerkedni. (Még a ZP-t is ide sorolnám.) Teázni szoktam járni, ott is szívesen beszélgetek bárkivel, s mivel egyetemista vagyok és rengeteg előadásom van, könyvtár, ilyesmi, ott is könnyen beszélgetni kezdek, ha van kezdeményező fél.

20N

2011. máj. 19. 13:12
 10/21 A kérdező kommentje:

Nekem meg egy olyan lány kellene akihez nyugodt szívvel oda tudok menni. Odamentem szórakozóhelyen is, estetek kis részében össze jött.

Utcán egyszer mentem oda egy lányhoz de csak azért, hogy tüzet kérjek (tényleg az kellet) végül mivel ő is állt és cigizett elbeszélgettünk és én barom elfelejtettem elkérni a számát vagy valami(azóta leszoktam a dohányzásról is).Üzletben is oda mentem egyszer, de az vicces történet. Megláttam egy lányt, vásárolt a spárban én meg odaröppentem hozzá és ami eszembe jutott bevágtam neki. "Szerintem a szénsavmentes rizst vegyél mert a másik annyira nem egészséges, de viszont finomabb!" Természetesen rizst akart venni és nézte a fehér rizst és erre ugrottam oda, hogy tanácsolom neki a barnát. Csak nézett és én is de elbambultam, hogy most mi van aztán nevetett egy jót és utána ment minden ahogyan kell.

Szóval én oda megyek ha arról van szó, nem töketlenkedek, és eddig igaz, hogy az esetek kis részében de sikerrel jártam. De ez a sok negatív dolog amit olvasok az utcán való ismerkedésről és stb. elveszi a kedvemet.

2011. máj. 19. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!