Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért dohányoznak a csajok?
nem veszik észre hogy büdös hamutartó szagú a szájuk tőle?
a hajuk, ruhájuk, kezük.
szóval az énhibám hogy dohányzol? énoldjam meg?
ha rámfujnád megoldanám te majom.
ez a dohányos felfogás! akinek nemtetszik oldja meg.
ez a beszűkült tudat is a cigi eredménye vagy igy születtél?
mától köpködni fogok mindenkire aki cigizik. őket zavarja majd nem engem.
vagy ez nemigaz mert nem cigi hanem nyál? baj ha nem rákkeltő?
azzal ártottam csak a dohányosoknak hogy nemkérek a füstjükből!
nagy bűn ám.
te nem figyelsz rám :(
leírtam, ezerszer, hogy nem fújom senkire a füstöt, figyelek a nemdohányzókra. ettől függetlenül féregnek tituláltál, onnantól kezdve én is fosok rád. másnak megoldom ezt a kérdést, téged leszarlak, ennyi.
nemtituláltalak féregnek.
nemsértegetni, bántani akartam senkit.
egyébként meg érthető szerintem: asztmám van, szinte minden re allergiás vagyok. fulladok a minimális füsttől is.
akkor fulladjak meg mert úgy kényelmesebb másnak?
vagy legyek énis rákos mert úgy egyszerűbb?
ráhagyom mert itt tuti nemtudom bebizonyítani hogy igenis több jogom van eldönteni hogy beszívom e a füstöt vagy nem.
nem látod a különbséget bunkó ember és dohányos ember között.
mindegy, vita lezárva - nem vagy jó vitapartner.
és sikerült bántó hangot elérned, nem is kicsit - nekem csak ez volt a problémám.
Hát haver neked ezek után már csak annyit tudok mondani hogy ha ilyen hülye vagy akkor megérdemled hogy szívd a füstöt :D egyébként szerinted ki nem sz@rja le hogy te asztmás vagy? A fejedre van írva? Vagy amikor leállok cigizni egy arra kijelölt helyen, és odatéved egy nem dohányos, még nekem kéne megkérdeznem hogy "bocsi nem zavar hogy a nekem kijelölt helyen cigizek?"
kapjál már észhez ember. amúgy attól még mert te itt gyk-n írod a hülyeségeid semmi nem fog változni, ugyanúgy lesznek bunkó dohányosok, szóval tanuld meg te kezelni a helyzetet és ne mástól elvárni hogy javítsa a te életkörülményeid :) Amúgy meg mindig arról papolsz hogy "nem dönthetem el h szívjam-e a füstöt?" de eldöntheted. ne menj olyan kocsmába, helyekre ahol lehet dohányozni. ne menj az arra kijelölt helyiségekbe, ne barátkozz dohányosokkal.
sok boldog rákot az ünnepekre!
persze az aprósejtesből, hogy élvezzétek is rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!