Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért dohányoznak a csajok?
nem veszik észre hogy büdös hamutartó szagú a szájuk tőle?
a hajuk, ruhájuk, kezük.
Amúgy mindenkinek a magánügye lenne, hogy hogyan öli meg magát. De a dohányosok másokat is mérgeznek. Be kellene tiltani mindenhol - iskolák előtt meg főleg.
Csak hát a lobbik... a dohánygyárak nyomják a nagy zsugát, hogy ne legyen betiltva.
Sajnos nincs jobb magyarázat: tényleg azt hiszik, hogy ettől felnőttek, mert 17 évesen olyat csinálnak, amit csak a "nagyoknak" szabad. Így van ez a szexel is. Aztán csak a sírás van belőle... de ezeket a lányokat/fiúkat a szüleik tették ilyenné, mert a szüleik is ugyanolyan felelőtlen gyerekes senkiháziak, mint amilyenek a gyerekeik lesznek majd. Ez van...
Biológiailag örökölhető séa génekben is benen van h. ki az aki hajlamos rá.
Amúgy én dohányzom 12 évesen próbáltam ki, nem menőségből csak a többi osztálytársam is akkor próbálta ki és együtt kipróbáltuk(apukám is dohányzik és a papám is dohányzott).Aztán 15 évesen szoktam rá, visszautasíthattam volna,de úgy voltam vele h. nem fogok rá szokni,aztán rászoktam.Most már mgszokásból dohányzom,nyugatatásképpen, illetve a függőség miatt.1 év volt amikor nem gyújtottam rá,de aztán sok negatív hatás ért és vissza szoktam rá.Azt nem tudom h. mennyire büdös a lehelletem,merta párom is dohányzik,de ha eszik vagy iszik utána akkor semmi különbséget nem érzek.Amúgy pasik szempontjából kétlem h. aki átvert az azért vert volna át mert dohányzom,mert ők is dohányoztak,de ha nem dohányzó párom lenne és szerelmes lennék akkor szerintem újra le tudnám tenni,de így rossz h. a párom is dhányzik, na meg apukám is.Amúgy "gyereknemzés" elött le akarom tenni és remélem lesz annyi akaraterőm.
na. én mint dohányos:D
ad1, megvannak a jó oldalai, de ezt csk az értheti aki szeret cigizni és nem is túl mérvadó.
ad2. az dohányosok nagy része ám nem szereti hogy ő dohányizk. pontosan úgy van, fiatal korodban (általában) rászoskz valamiért. kortárs csoport nyomása, lázadás, akármi.
aztán ugye leszokni nem olyan könnyű.
5-10 milliót vagy többet kifizetni részletekben azért hogy rákoslegyen..
biztos meglehetne oldani olcsóbban is a dohányosok nagy örömére.
és akkor nekem se kellene a füstöt nyelnem.
dohányozzanak nyugodtan. csak nefújják ki..
az alkoholt kár idekeverni.
semmi hasonlóság nincs bennük.
a cigitől nemigen lehet berugni. tehát még arra se jó.
és tudom úgy inni a sörömet hogy a környezetemnek nekelljen szenvednie tőle. nemköpöm rájuk. a füsttel nemez a helyzet..
Az alkohol is ől, az autó kipufogója sokkal károsabb, szóval ennyi erővel senki ne vezessen kocsit, vagy ja de vezessen csak ne gyárcsanak rá kipufogót.
Tény h. a dohányzók károsítják más egészségét is,de csak ha közvetlen rádfujják,szóval ha olyan dohányost látsz aki nem tisztel akkor menj arrább, amúgy nem minden dohányos bunkó és az arcodba fújja a füstöt,de a bunkókat én se szeretem,se azokat akik gyerekkel a kezükben dohányoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!