Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért dohányoznak a csajok?
nem veszik észre hogy büdös hamutartó szagú a szájuk tőle?
a hajuk, ruhájuk, kezük.
Na jó valahol a végénél elvesztettem a fonalat, most a dohányzó csajok zavarnak vagy a dohányzás? :D
Én nem dohányzom soha egy szálat nem szívtam, a környezetembe mindig próbálom burkoltan leszoktatni az embereket, vagy is próbáltam. Az olyan nő aki dohányzik az nekem is taszító maga az a mozdulat ahogy a cigit tartja meg fújja a füstöt, kiábrándító.
Ugyanakkor nem én vagyok az egészség nagykövete, én magam is rendelkezem egészségtelen szokásokkal, viszont a dohányzást sose tudtam megérteni.
Viszont nem akadok ki ha valaki dohányzik mellettem, ha nem fújja rám és egy normális ember tisztában van azzal hogy ha én nem dohányzok akkor nem fújja az arcomba, az összes barátom tudja hogy nem dohányzom és tudják hogy elfordulnak tőlem ha ki akarják fújni. Azt viszont utálom ha valaki zárt térben dohányzik, pl ha valaki dohányzik a lakásában. Legdurvább élményem viszont az volt mikor egyszer egy másik suliba kellet át mennünk órára és az a suli elég lepukkant volt, tél volt és mindenki egy kb pár négyzetméteres teremben dohányzott az udvar és a folyosó közt, alig fértek az emberek egymástól és mindenki dohányzott, kb vágni lehetett a füstöt a levegőben, hamar ott hagytam a helyet.
nagy tévedés!!
igenis van hozzá közöm hogy belélegzem e mások cigifüstjét.
tán neked van hozzá közöd?
mondjatok már 1 olyan dolgot amit a szemét nemdohányzók ráerőltetnek a dohányosokra és ezzel az egészségüket rombolják.
csak 1et mondjatok.
nehogymár énlegyek a szemét amiért úgyérzem hogy nemakarok cigifüstöt nyelni.
valamit csak tehetek énis a dohányosok ellen ha ők engem mérgezhetnek a füsttel.
vagy a dohányosoknak jogukban áll dönteni helyettem?
és jelenesetben a dohányosnak nemlehet igaza. mert én döntöm el hogy kell e nekema füst. mármint dönteném. de nemlehet. mert vannak olyan kulturált tuskók akik else hiszik hogy ez másnak nem kellemes.
mikor teszek én a dohányosok egészsége ellen?soha.
és ők az enyém ellen?mindennap.
ez tény! és akárki akármit magyaráz nemtudja akkoris.
félreértés neessék!! nem a rákot sajnálom tőlük.
cigiz
Elég szánalmasak azok a dohányosok, akik még fel vannak háborodva, ha valaki nem szereti a füstjét, a büdös szagáról meg ne is beszéljünk.
Felhozzák itt a kipufogógázt. Hát omg! Mi köze a kettőnek egymáshoz? A dohányzással nem az a probléma, hogy a környezetet szennyezed, hanem a társaságot, ahol dohányzol. De ezt egy büdös dohányos soha nem fogja megérteni, csak gyártja a kifogásokat.
"Mindenki magánügye, hogy dohányzik-e"
Ja jó... És az nem az én magánügyem, hogy akarom-e szívni a füstjét? Mert rohadtul utálom mám.
Ha elmegyek egy szórakozóhelyre és másnap reggel megszagolom a ruhámat, majdnem elhányom magam tőle. Pedig én rá sem gyújtottam. Amíg nem tiltják be teljesen a dohányzást (értsd: otthon dohányozz, ha annyira gyenge vagy, hogy függsz tőle), addig a passzívdohányos fog "szívni" minden esetben.
A dohányzó nőkről meg az a véleményem, hogy undorító és szánalmas mind. Nem is nézem őket nőnek, ha meglátom őket dohányozni.
én egy rohadt tuskó vagyok emrt dohányzok, te pedig úgylátszik születésedtől fogva lettél paraszt.
na chill out van kedves kérdező, hiába minősítessz le minket a sárga föld alá és nevezel egyenlőnek egy egysejtűvel vagy egy féreggel, habár az alapfeltevésed jogos, olyan primitíven sikerült megfogalmaznod hogy mindenki le fogja szarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!