Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért dohányoznak a csajok?
nem veszik észre hogy büdös hamutartó szagú a szájuk tőle?
a hajuk, ruhájuk, kezük.
Kedves kérdező te nagyon korlátolt vagy. Nagyon utálom az ilyen embereket akik ennyire a dohányosokra vannak kiéleződve és velük példálóznak. Akkor pár kérdés a tieid alapján:
1.Mit ártottál te azoknak az embereknek akik használják, igénybe veszik, pénzelik a tömegközlekedést és hozzájárulnak ahhoz hogy rohadt mérgező gázokat kibocsátó buszok és autók füstjét szívd egész nap az utcán?
2. Mit ártottál te azoknak a kereskedőknek akik "génkezelik" és még éretlenül leszedik a friss gyümölcs és zöldségnek nevezett cuccot, nehogy a boltban megrohadjon?
3. Mit ártottál te azoknak az embereknek akik telirakják az összes lehetséges és megvásárolható kaját tartósítószerrel hogy minél tovább elálljon?
És még sorolhatnám estig. Ja hogy semmit? Hát mégis rá vagy kényszerülve hogy így élj és ezt fogyaszd. Ha nekem jól esik hogy itthon vagy épp suliban egy húzós nap után rágyújtok egy cigire, vagy a haverokkal sörözés közben elszívok egyet, akkor hadd tegyem már meg. Azt hiszem a dohányosok most is és a közeljövőben eléggé le lesznek korlátozva szórakozóhelyek és közterületek helyén, de azért ne álmodj már olyanról hogy majd a te gyenge kis idióta semmitmondó érvelésed miatt egyszercsak világbéke lesz és mindenki leszokik a cigiről a közös egészség érdekében, mert hát "mi a jó benne?" mintha egy kisgyereknek próbálnád elmagyarázni hogy mi a jó a csókolózásban amikor pont abban a korszakban van hogy "utáljuk" a lányokat...
a 12:46-os válaszoló vagyok..
De, lehet igaza a dohányosnak AKKOR, ha kijelölt helyen dohányzik, vagy otthon, vagy olyan társaságban, ahol ez senkit nem zavar. Ha te mégis elmész egy dohányos lakására, vagy dohányzásra kijelölt hely közelébe mész, semmi jogod vagy okod nincs panaszkodni... Párt meg keress olyat, aki hasonlóan gondolkodik, mint te. Ha olyan helyen dohányzik, ahol nem szabadna, vagy zavar másokat, az inkább bunkóság.
akkor elnézést hogy kötelező belélegeznem a cigifüstöt.
neharagudjatok érte.
ha már én nemdönthetem el hogy akarom e akkor legyen olyan dolog is amiben a dohányos nemdönthet és én helyette igen. ígylenne igazságos.
Amúgy az alapkérdésed az volt hogy miért dohányoznak a lányok, nem? Akkor most mit sz@rakodsz itt? A nők ugyanazért dohányoznak mint a férfiak, mert rászoktak, jól esik, stb, nem lehet elmagyarázni annak aki nem dohányzik, írtam már a példát ezelőtt....aki meg azért dohányzik mert szerinte menő az szimplán idióta, ez sosem volt menő.
De mit kell itt játszanod a nagy áldozatot, ahelyett hogy elkerülnéd a dohányos lányokat és szóba sem állnál velük? Mindenkinek szíve joga eldönteni mit csinál. Te is biztos csinálsz egy csomó egészségtelen dolgot, oké, lehet fele annyira sem egészségtelen mint a cigi, lehet hogy semmilyen szinten nem idegesíted vagy károsítod vele a többi embert, de azért ez manapság már a cigi terén sem olyan durva. Aki pl nem bírja a füstöt vagy nem akarja, az ne menjen dohányzó kocsmába. De nehogy már az összes kocsma nem dohányzó legyen, csakhogy te mindegyikbe nyugodtan bemehess...
Látom nem nagyon akarod felfogni amit írok.. Ha nem dohányoznak a közeledben akkor mégis mi a szart kell belélegezned?! Ha meg valaki a saját lakásán, vagy arra KIJELÖLT HELYEN dohányzik, ahhoz bizony semmi közöd, és teljes lelki nyugalommal megteheted, hogy elkerülöd. Azt már leírtuk itt egy páran, hogy aki nem tartja tiszteletben a nem dohányzókat az szimplán bunkó, de nem ilyen az össze dohányzó...
Ne nyiss vitát, ha nem vagy jó vitapartner és nem vagy képes és nem is akarod megérteni, vagy felfogni a másik mondandóját, mert mindegyik fél számára fölösleges időpocsékolás, te pedig lejáratod magadat.
"És mivan ha cigizek az én szám lesz cigiszagú meg az én hajam,ruhám,kezem nem pedig a tiéd."
Ez krvára nem így van.
Az a baj, hogy teljesen eltértél a saját kérdésedtől.Az aki az arcodba fújja a cigi füstöt az a cigi nélkül is udvariatlan és bunkó. Amúgy rengeteg olyan dohányost ismerek akik sokkal okosabbak egy nem dohányzónál, de itt most nem általánosítanék.És igen a legtöbb dohányos a függőség miatt gyújt rá,nem azért mert másokat akar károsítani.A másik tényleg buta vagy és te sem vagy különb azoknál akik az arcodba fújják a füstöt,mert te szándékosan csesznél ki azokkal akik dohányoznak,miközben nem minden dohányos fujja más arcába a füstöt.
Én régen össz vissz 1 szállat szívtam el vagy csak este otthon, azután 1 évre abbahagytam,de nem telt el úgy nap, h. ne kívántam volna és igaz h. visszaszoktam,de tiszteletben tartom a nem dohányzókat+gyerekeket, terheseket stb.Sőt én is utálom a cigi füstöt,ezért zárt térben nem is igen dohányzomés dohányos mögött sem megyek mert tudom h. ha kifújja akkor az én arcomba megy a füst.Azért manapság a "normálisabbja" megtisztel azzal, h. csak kijelölt helyen dohányzik és nem fujja más ardcába füstöt+tisztelettel van a nem dohányzókra és megpróbál alkalmazkodni másokhoz és nem szól be h. akkor bírd ki(amúgy szerintem több dohányos van mint nem dohányzó),de te aki nem dohányzol, úgy érzeme gyáltalán nem tiszteled a dohányzókat és nem alkalmazkodsz, nem kötelező neked ott menni ahol egy dohányos, sőt sok olyan dohányos van aki direkt kikerüli a nem dohányzókat vagy arrébb megy.Emberek vagyunk és közösséget alkotunk, mindenkinek alkalmazkodni kell a másikhoz.Amúgy a szomogtól és a szemeteléstől előbb hal ki az emberiség mint a dohányosoktól és a világ vége senkit sem kímél.Sofőr vagy, ez a munkád,de ez is rossz kifogás,mert ha annyira érdekelne mások egészsége akkor nem ezt csinálnád,hanem olyan munkát ami nem károsít senkit.Ez most olyan h. nem fogok olyan helyen dolgozni ami káros anyagot bocsájt ki mert csak ott van munka ha ennyire "egészségcentrikus lennék mint te".Sofőrként meg ott a villamos, troli, vonat,ami kevésbé szennyezi az embert ha már máshoz nem értesz csak a vezetéshez.A másik én megértem a nem dohányzókat, dohányosként,mert ember vagyok és én sem születésem óta dohányzom,de te nem dohányoztál sose,szóval ne rágalmazz meg senkit addig amíg nem tudod miről beszélsz.És őszintén szólva egy sötét sikátorban szivesebben megyek el egy dohányos mellett mint egy részeg mellett.Merte gy dohányos ember tud maradni,de egy alkoholtól megbójdult emberben nem lehet bízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!