Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen félénkek az emberek? Miért nem mernek kezdeményezni ha tetszik neki valaki?
Voltam a múltkor egy szórakozóhelyen, egy táncos hely, megdöbbentett amit láttam, a fiúk ültek a bárpultnál meg a táncparkett szélén, a lányok meg táncoltak, alig volt 1-2 fiú aki táncolt velük.
Az lenne a helyes ha valaki megtetszik nekünk odamegyünk hozzá, mindegy, hogy csajok, vagy pasik vagyunk, ennek így kéne menni, de mi ez a kishitűség?Mitől félnek az emberek?
21f
"'A te gondolkozásod nagyon jó, de én ha akarnám se tudnák ilyen lenni...legközelebb elutasitanak ugyanugy fog fájni, mert más vagyok mint te."
Ezt csak azért mondod , mert ezt szoktad meg. De az viszont nem igaz, hogy senki sem érhet el egy olyan szintet, mint a kérdező. Mert akár hiszed, akár nem bizony elérhetsz csak ehhez is akarat kell. Ami sok emberben nincs meg. Én sokáig foglalkoztam az emberek véleményével, de mostmár nem izgat sőt felemelt fejjel tudok úgy végigmenni a buszon , vagy a tömegben ,hogy sok az ember körülöttem. Ha meg valaki beszól, csak tegye legalább ezzel elismeri, hogy vagyok valaki. Csak sajnos szegény beszólogatós nem tudja , vagy nem akarja látni, hogy bizony neki is vannak hibái;). Én legalább belátom és be is vallom.
Nagy ívbe sz@rom le mások véleményét, mintha meg sem hallanám. Pedig én is ilyen voltam, hogy mindig nagyon foglalkoztam mások véleményével, vagy nagyon a szívedre vettem.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy igen tutira elérhetsz egy magasabb szintet, amikor lesz@rsz mindent magad körül és nem hagyod, hogy mások miatt érezd magad sz@rul. Csak hit kell hozzá, a hit azért fontos, hogy elhidd azt, hogy igen te valóban vagy olyan értékes, hogy ne foglalkozz mások rosszindulatával. És, ha elsőre úgy néz ki nem is sikerül, az csak azért van, hogy átlépd azokat a határokat. Nem olyan nehéz, csak elsőre tűnik annak. De amúgy nem, csak elkell kezdeni valahogy és onnantól könnyű lesz;).
Tessék nekem meg ez a válaszom:
MI a francért kell egy tahó, bunk.ó lány h.ülye magatartását is a szivetekre venni? Mint már írtam: legalább kiderült, hogy milyen a leányzó, és nem kell velük kinlódnotok. Továbbállsz , kész.
Nem értem, én akkor hogy tudom az ilyen embereket leto.jni??!?! Sosem szerettem a bunk.ó embereket ez igaz, talán ezért. Nem is veszem az ilyet a szivemre, ha levegőnek néz mert én is ugyanúgy levegőnek nézem a beképzelt, tah.ó embereket!
1. Túl sok manapság a bunkó csaj.
2. A bunkó embereknek simán akad párjuk, de neked már nem. azért ez nagyon nem mindegy.
"1. Túl sok manapság a bunkó csaj.
2. A bunkó embereknek simán akad párjuk, de neked már nem. azért ez nagyon nem mindegy."
Túl sok az olyan pasi, aki a bunk.ó csajok miatt lesz szintén bunk.ó és esélyt sem ad a normális lányoknak, mert már azokat is beskatulyázza bunk.ó pics@'knak.
És ezért nem akad nekem pár. Tudod attól nagyon elmenne a kedvem, ha úgy látnám (felszínesen) a srácot, hogy igen érdeklődik irántam, tetszek neki , aztán meg közbe a hátam mögött úgy néz rám, mint egy h.ülye pics@ mondván 'na most az egyszer agyjunk egy esélyt, hátha ez nem egy rib@nc.' Az ilyet elszeretném kerülni.
"Ezt csak azért mondod , mert ezt szoktad meg. De az viszont nem igaz, hogy senki sem érhet el egy olyan szintet, mint a kérdező. Mert akár hiszed, akár nem bizony elérhetsz csak ehhez is akarat kell."
Rendben van, megér egy próbat vagy többet...akár milyen bunkó sok csaj, észre kell vegyük a rendes lányokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!