Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen félénkek az emberek? Miért nem mernek kezdeményezni ha tetszik neki valaki?
Voltam a múltkor egy szórakozóhelyen, egy táncos hely, megdöbbentett amit láttam, a fiúk ültek a bárpultnál meg a táncparkett szélén, a lányok meg táncoltak, alig volt 1-2 fiú aki táncolt velük.
Az lenne a helyes ha valaki megtetszik nekünk odamegyünk hozzá, mindegy, hogy csajok, vagy pasik vagyunk, ennek így kéne menni, de mi ez a kishitűség?Mitől félnek az emberek?
21f
Ezt a kérdésedből az utolsó oldalon lévő utolsó előtti választ másolnám be , kb én is így érzek:
"S Sz*r ügy,hogy vannak ilyen lányok.. Habár ez manapság nem meglepő.. Én nem ilyen vagyok,és örülnék ha egy szórakozóhelyen egy srác felkérne táncolni:D persze csak álmodik a nyomor :D mert engem nem vesznek észre akármit csinálok,nem úgy mint a többi nagyképű,bunkó csaj.. XD Ezen már én is sokszor gondolkoztam,hogy külföldön tényleg sokkal jobban érvényesülnék minden téren mint itthon a saját hazámban?O.o ....."
Ezt a kérdést pedig én írtam ki
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Ha én a korombeliekkel akarnék valamit kezdeni kb 0,001%-al indulnék:) Kivéve akkor , ha megjátszanám magam , ha elmennék szolizni és pics@ ruhákat vennék fel. Na akkor lenne esélyem.
Nem értem mi ez a kishitűség emberek!
Én mindig odamegyek ahhoz aki tetszik, jókedvűen, és bármi történik is jókedvű maradok, nem függök a csaj véleményétől, magamért megyek oda hozzá, megismerni, hogy érdemes-e valami féle kapcsolatra velem.Sokan utasítottak már el engem is, és?Viszont sok nekem tetsző lánnyal is történt ez-az:)
Attól még ha elutasít valaki nem leszel se több se kevesebb, de ha össze is jön vele valami akkor sem.Az meg, hogy a lányok nem szemeznek azt jelenti, hpgy ők is félénkek, önbizalomhiány, de hogy miért azt ki érti, én sosem okoltam másokat a saját problémáimért, attól, hogy egy lány gyönyörű nem fogok arra gondolni, hogy húú hogy tehetnék a kedvére, milyen értékes, ugyan olyan ember mint én, és adok neki lehetőséget, hogy megismerjen engem, és láss csodát sikerül is:)
Nem úgy állok hozzá, hogy fúúú te istennő, téged ki kell érdemelni, stb. miért kéne?
Kapjátok össze magatokat fiúk lányok és játékra fel;)
Csajozásnál meg csak kudarc várható?:D
Áruld el, hányszor mentél oda utcán avgy bevásárló központban egy lányhoz aki szemezett veled?Vagy csak szimplán aki tetszett?Gondolom soha.
Nos, én tavaly nyáron a tengerparton egy francia kiscsajba gabalyodtam bele. Majdnem. Ugyanis kétszer is elhajtotta a családját és úgy ment be a vízbe (észrevehetően), mintha várna valakire.
Azóta is kísért a kép. A fejem meg verem a falba, hogy milyen töketlen szerencsétlen vagyok. :)
"Én mindig odamegyek ahhoz aki tetszik, jókedvűen, és bármi történik is jókedvű maradok, nem függök a csaj véleményétől, magamért megyek oda hozzá, megismerni, hogy érdemes-e valami féle kapcsolatra velem."
"Attól még ha elutasít valaki nem leszel se több se kevesebb, de ha össze is jön vele valami akkor sem."
Be kell hogy valljam a kérdezőnek teljesen igaza van.Nem leszek kevesebb, ha elutasitanak, kiröhögnek,lealáznak és több se ha megdicsérnek, elfogadnak, mosolyognak rám.Jól gondolkozol, viszont nem vagyunk egyformák, én nem tudok ilyen lenni.Engem mindig is zavart, hogy lenéztek, beszóltak, kiröhögtek stb. és nem hinném hogy tudok változni.A te gondolkozásod nagyon jó, de én ha akarnám se tudnák ilyen lenni...legközelebb elutasitanak ugyanugy fog fájni, mert más vagyok mint te.Mindenesetre köszi, nagyon jól megfogalmaztad, nagyon motiváló.
23:39
Egyszer próbálkoztam, meg is bántam.
Eleve nem nagyon megy a kommunikáció, a n?k nyelvén meg végképp nem értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!