Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen félénkek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen félénkek az emberek? Miért nem mernek kezdeményezni ha tetszik neki valaki?

Figyelt kérdés

Voltam a múltkor egy szórakozóhelyen, egy táncos hely, megdöbbentett amit láttam, a fiúk ültek a bárpultnál meg a táncparkett szélén, a lányok meg táncoltak, alig volt 1-2 fiú aki táncolt velük.

Az lenne a helyes ha valaki megtetszik nekünk odamegyünk hozzá, mindegy, hogy csajok, vagy pasik vagyunk, ennek így kéne menni, de mi ez a kishitűség?Mitől félnek az emberek?

21f

2011. máj. 16. 20:26
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Ez így van a visszautasítást nem kell komolyan venni.

L19

2011. máj. 16. 20:50
 12/37 anonim ***** válasza:
Igaz nem kell leragadni a múltban, egyetértek.Amúgy könnyü legyávázni, lehordani a pasikat, minthogy megérteni miért is van ez a jelenség, pláne ennyire elterjedve.De azért én próbálkozok, vesziteni már úgysincs mit veszitenem a büszkeségemen kivül.
2011. máj. 16. 21:10
 13/37 anonim ***** válasza:

"Amúgy könnyü legyávázni, lehordani a pasikat, minthogy megérteni miért is van ez a jelenség, pláne ennyire elterjedve."

Az viszont eszedbe sem jutott, hogy a normális lányok szemszögéből milyen lehet? Mert ha azt kérdezted volna, hogy 'miért nem mentem oda én kezdeményezni'? Bocsi, csak akkor az esetek kb 99,9%-ban nekem kellett volna odamennem kezdeményezni.

Én próbálom megérteni, csak azt nem, hogy ha normális lányra vágynak a fiúk akkor náluk miért nem kezdeményeznek. Mert én úgy vettem észre, hogy inkább egy bulizósabb, macásabb lányokkal szívesebben kezdeményeznek. pedig én sem öltözködöm rosszul, csak normál határokon belül.

2011. máj. 16. 22:00
 14/37 anonim ***** válasza:

Akkor a normális lányok vegyenek fel egfy ruhát "ÉN NORMÁLIS LÁNY VAGYOK!" felirattal! Könnyű itt beszélni, hogy "nem a plázacicákhoz és a szépségkirálynőkhöz kell odamenni!", de igazán magatokba nézhetnétek! Velem volt már olyan, hogy odamentem egy teljesen átlagos csajhoz, aki farmerban és tornacipőben ment el a buliba és ugyanúgy elküldött az utcasarki anyukámba, mintha egy cicanadrágos, toppos "éjszaka királynőjét" szúrtam volna ki magamnak.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

A fentebbi kérdést én írtam ki nemrégiben. És akkor még csodálkoztok...

2011. máj. 16. 22:11
 15/37 anonim ***** válasza:
Hát én megbecsülöm a normális nőket.Egyedüli feltétel, hogy legyen szimpatikus.Sose tudhatod, lehet téged látnálak az utcán, odamennék hozzád...mégha gyenge dumával is, de bedobnám magam....aztán jöhet a szemöldök emelés ha nem tetszik amit produkáltam :D
2011. máj. 16. 22:11
 16/37 anonim ***** válasza:

" Akkor a normális lányok vegyenek fel egfy ruhát "ÉN NORMÁLIS LÁNY VAGYOK!" felirattal! Könnyű itt beszélni, hogy "nem a plázacicákhoz és a szépségkirálynőkhöz kell odamenni!", de igazán magatokba nézhetnétek! "

Magamba néztem már sokszor, nem láttam semmi különöset. Lehet csak én látom rosszúl a dolgokat, hogy akkor sem kell mindent a szivünkre venni de akkor bizonyára én vagyok rosszúl programozva.

"Velem volt már olyan, hogy odamentem egy teljesen átlagos csajhoz, aki farmerban és tornacipőben ment el a buliba és ugyanúgy elküldött az utcasarki "

Buliban nem hiszem, hogy valaha találni is fogsz normális lányt, ha igen azt sem fogod észrevenni a tömeg cuccok' között, mert az meg észrevehetetlen.

A kérdésed elolvastam,

ezzel egyetértek

"Az eset óta megfogalmazódott bennünk, hogy egyáltalán érdemes-e itt, Magyarországon tervezni a jövőt, mert attól tartok, igazi sanszunk max."

Valamiért én is úgy gondolom, hogy külföldön mindenki más.

"Mit gondoltok, tényleg érdemes lenne elhagyni az országot és máshol megpróbálni, mert itthon már nincs jövő az átlagos fiúk, férfiak számára?"

mert itthon nincs már jövő Az átlagos lányok, nők számára * a második lehetséges kérdés. 1-1.

2011. máj. 16. 22:37
 17/37 anonim ***** válasza:

Ja még azt hozzátenném, hogy eddig maximum az idősebb férfiaknak jöttem be, mintsem a korombelieknek. Ez is érdekes tény amúgy.

Egyébként én olyanok miatt sosem éreztem magam rosszúl, akik lenézőek velem. Ha belegondolok, hogy visszautasítana egy pasi, akkor nem bánnám azt a percet, sőt mondanám magamban' de jó, ezzel sem kell kínlódom megspóroltam magamnak egy szerelmi csalódást'. Márpedig 2x már visszautasítottak(ahogy írtam az 1ik kommentemben), és sosem bántam, mert az egyikről kiderült, hogy nagyon kicsapongó , és hazudozós. A másiknak meg barátnője volt, mikor velem szemezgetett.

Úgyhogy az ilyet nagyon nem tudom valamiért bánni, én a csalódottságaimon kívül szeretnék esélyt adni a következő kapcsolataimra, és nyitott vagyok minden lehetőségre, még akkor is ha talán nekem kell majd egyszer kezdeményeznem.

2011. máj. 16. 22:43
 18/37 anonim ***** válasza:

-22.37

Itt a baj! Miért vagytok észrevehetetlenek? Ne bújócskázzatok, hanem jelezzétek a srácok felé, hogy mi is itt vagyunk!

2011. máj. 16. 22:47
 19/37 anonim ***** válasza:

"Itt a baj! Miért vagytok észrevehetetlenek? Ne bújócskázzatok, hanem jelezzétek a srácok felé, hogy mi is itt vagyunk!"

Mert 1. buliban nem szoktam ismerkedni, mert ott kb 10-ből 9 bunk.ó(tapasztalat).

2. nem is ezért megyek bulizni

3. nem vennétek észre , mert a többi lány feltünőbb

Bulin kívül, máshol: Jeleztem , nem lett belőle semmi.

2011. máj. 16. 22:50
 20/37 anonim ***** válasza:
Látom, hiába beszélek neked! A normális srácok is járnak bulizni. Másrészt miért ne vennénk észre titeket? Attól, hogy rendes lány valaki, még lehet vonzó.
2011. máj. 16. 22:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!