Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen félénkek az emberek? Miért nem mernek kezdeményezni ha tetszik neki valaki?
Voltam a múltkor egy szórakozóhelyen, egy táncos hely, megdöbbentett amit láttam, a fiúk ültek a bárpultnál meg a táncparkett szélén, a lányok meg táncoltak, alig volt 1-2 fiú aki táncolt velük.
Az lenne a helyes ha valaki megtetszik nekünk odamegyünk hozzá, mindegy, hogy csajok, vagy pasik vagyunk, ennek így kéne menni, de mi ez a kishitűség?Mitől félnek az emberek?
21f
1.vsz:
Ha önbizalomhiányos akkor nincs is kellő önismerete. Mert tudhatná, ha valaki is visszautasítja nem kell komolyan venni csak talpra kell állni. És ha visszautasítják, akkor ezek szerint nem vele kellett összejönnie, van még azon kívűl több millió lány a Földön;).
Régen talán jobban mertek kezdeményezni a fiúk, mint manapság? Ez itt a kérdés. Mert most én is azt mondanám, hogy manapság egyre elterjedtebb, hogy a fiúk nem mernek kezdeményezni, de nem tudom ,hogy mi lehetett 20-30 évvel ezelőtt, akkor is ez volt a helyzet?
"ha, a csajoknak nem lenne akkora hatalmas elvárásuk.A srácok meg szépen próbálkozzanak, amig bele nem öszülnek."
A fiúknak is hatalmas elvárásuk van,
ha már alapból nem mernek kezdeményezni. Csak jó helyen kell keresgélni.
Önbizalomhiány. Félelem az elutasítástól, megszégyenüléstől.
Néhányan biztos megégették már magukat egy párszor.
Manapság az élőben történő találkozás/beszélgetés/kezdeményezés nem dívik. Na, de Facebook meg egyéb ilyen szarság igen. Ott mindenkinek nagy a szája, önbizalma.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:35
Te lány vagy? Nagyon könnyen beszélsz te, hogy a visszautasitást nem kell komolyan venni.Hát rohadtul lehangoló, ha egymás után elutasitanak többen is, olyan mintha mind mélyebbre süllyednél.
"Te lány vagy? Nagyon könnyen beszélsz te, hogy a visszautasitást nem kell komolyan venni.Hát rohadtul lehangoló, ha egymás után elutasitanak többen is, olyan mintha mind mélyebbre süllyednél."
Nem egyszer volt visszautasításban részem, sőt olyan is volt, hogy egyértelmű volt, hogy a srácnak tetszettem (biztosra vettem mert ebben azért muszáj biztosra menni) szemeztem is vele ő is figyelt aztán még sem lett semmi belőle, sőt kiderült, hogy barátnője van.
De azon kívűl mindig próbáltam újra fiúkkal szemezgetni és mindig jól esett, ha valaki viszonozta is és vártam volna, hogy kezdeményezzen de nem tett így sosem. DE MINDIG PRÓBÁLOK az újra törekedni, és nem visszautasítani , ha valami új és jó dolog történik velem. Ki kell használni a lehetőségeket, nem kell leragadni a múltban.
"Nagyon büszkék a csajok, elvárják hogy semmi jelzés nélkül a részükről csak úgy bepróbálkozz."
Van ilyen is. Vagy csak van barátjuk, vagy nem is pasizni akarnak, vagy csak önbizalomhiányosak ők is és nem mernek szemezni sem a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!