Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek el csajozni? 12/F
1.Hogyan kezdjek el csajozni?
2.Ha megvan a tökéletes hogyan hivjam el randizni?
3.Hogyan kérjem el a teló számát?
4.Ha tudom hogy ő kezd csipázni engem,és énis őt akkor hogyan történjen az első csók?
5.Hogyan rázzam le a barátnőit (ha van) itt arra gondolok hogy szeretnék vele kettesben lenni.
LOL - Prelatencia Borga lánya. ;-D Ok ez így megy.
Már korai pubertáns és fiú, tehát 90% a szex a motivációban. Tehát vagy beszopja vagy megszívja ha belekezd ismertem ilyent.
Más meg 14-15 évesen más belekezd a franciába, 16-17 évesen egy kortással a szexbe.
Tehát érdemes várni még két évet. Elnyújtott maszturbáció! Éa nem láttam a korod, mert nem vagyok pedophile.
1- a külső számít, a belső rohadtul nem ér semmit
2- 12 évesen nézz pokemont a TVben
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 05-19 17:42
Most komolyan 12 évesek pofáznak nekem? Haggyad már.. :D Igen képzeld én is ennyi idősen kezdtem el csajozni :D Nem is tudom mikor ovlastam ezen az oldalon normális választ, talán 2009ben? xD Már ha volt akkor GYK már a f se tudja. De ne pofázzatok neki amikor annyi idősek vagytok mint ő. Annyiban van igazad hogy nem kérdeznie kéne hanem magától rájönni, de így is jó. Nem marad le semmiről, szóval mindenki bekussolhat.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 05-19 19:12
Kicsit nagyképű de igaza van. Ismerek olyan 12 éves gyereket aki értelmesebb mint sok huszonéves. Meg ismerek olyat is akit néznék 7nek. Szóval megint egy ok hogy kussoljon aki leszólja, meg a sok pesszimista ge e ci.
Figyelj!
Oda mész egy lányhoz aki tetszik neki.
pl.:
- Szia!
- (igy a lánynak vissza kell hogy mondja hogy Szia!)
Rá kérdezel hogy - Hogy vagy?
és ilyen kor biztos hogy azt mondja hogy Jól
és probálj meg minél több kérdést,válasz vagy valami ilyesmiket.
{a többi kommentre akki le u g g a t arra ne is figyelj :}
vagy
- (Fiu) Szia!
- (lány) Szia
- (Fiu) Hogy vagy? én jól
- (lány ilyen biztos hogy azt mondja hogy jol) Jól
jah és probáld elmondani hogy neked milyen a belső tulajdonságod meg kérdezd rá hogy neki is milyen vagy valahogy igy érted?
"eltelik pl egy olyan fél óra"
- (Fiu) Megtudod adni a telefon számod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!