Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kezdjek el "csajozni"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek el "csajozni"?

Figyelt kérdés

Azért tettem idézőjelbe, mert nem szeretem ezt a kifejezést, de sajnos nem találtam jobbat. A "Hogyan szerezzek barátnőt?" meg másra utalt volna. Na mindegy. :D

Szóval a lényeg az, hogy 21 éves srác vagyok, elég későn érő típus, de mostanában egyre jobban hiányzik egy kapcsolat. A probléma az, hogy nem tudom, hogyan lássak hozzá a dologhoz. Mióta befejeztem a gimit, a haverjaim nagy részével alig beszéltem. Egy párral néha találkozom, amikor elmegyünk edzeni, vagy megiszunk valamit együtt, de ők nem bulizós fajták (mondjuk annyira én sem) és/vagy van barátnőjük.

Szerintetek hogyan/hol lenne érdemes elkezdenem? Szórakozóhelyekre nem jó egyedül menni, főleg olyannak, aki nem jártas az ottani "kultúrában". Hol lehetne ismerkedni? Ja, és nem célom, hogy minél több lánnyal lefeküdjek, inkább egy normális, kiegyensúlyozott kapcsolatra vágyom...

2011. jan. 18. 16:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Bárhol, ha neked megtetszik egy lány menj oda és beszélgess vele!

Mindegy miről, ne keress kifogásokat, hogy miért nem teszed, győzd le a félelmedet és meglátod, hogy jutalmul kapsz egy barátnőt, pont olyat amilyenre vágysz:)

20f

2011. jan. 18. 16:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Én nemsoká kipróbálom a Myviprandit xd, kicsit fosok a csajoktól meg nem vagyok valami normális, de ha nem teszek vmit egyedül fogok megdögleni,úgyérzem pedig még 18 se vagyok :)
2011. jan. 18. 16:53
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi, első. Megpróbálom. Bár gondolom ahhoz a módszerhez hozzátartozik jó pár elutasítás a siker előtt :D

Hát, nekem a netes ismerkedés nem jött be... Annyira máshogy viselkednek az emberek, ha találkozol velük igazából egy internetes beszélgetés után.

2011. jan. 18. 16:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Második válaszolónak: Sztem a myviprandit felejtsd el. Én jártam egy lánnyal, akit ott ismertem meg, de elég szarul végződött. Sztem inkább élőben ismerkedj, neten nem tudhatod, milyenekbe botlassz bele.
2011. jan. 18. 17:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Igen, hozzátartozik az elutasítás, ezt el kell fogadni, be kell látni, ami fontos, hogy ne úgy fogd fel, hogy ha elutasít valaki az azt jelenti, hogy te nem vagy elég jó pasi, hanem a te közeledésed utasítja el, hiszen téged nem is ismer, és ő a buta, ha elutasítja a közeledésed mert nem tudja mit hagy ki.

Mondjuk lehet, hogy épp elsőre összejön, erre is van esély, sok csaj csak arra vár, hogy leszólítsa őket valaki mert a mai világban alig csajoznak a pasik, senki nem szereti a kudarcot.

Én személy szerint jobban is örülök ha valaki elutasít, mert tudom, hogy közelebb kerültem a célomhoz aki pedig elutasított a a közeledésem az nagyon megszívta mert lett volna egy odaadó pasija, de nem élt a lehetőséggel:D

És ezen el fognak az ilyen lányok gondolkozni amikor majd átverik őket és sírnak egyedül a szobájukban, hogy vajon milyen lehetett volna az a pasi ha adok neki esélyt megismerni...

20f

2011. jan. 18. 17:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Írsz egy privát e-mailt és akkor elég részletesen elmesélhetem (ja,és az ilyen tanácsoknak mint itt fönn ne dőlj be :))
2011. jan. 18. 19:27
 7/9 anonim ***** válasza:

19:27

Miért akkor szerinted hogy kell?Van más út is?

2011. jan. 18. 19:29
 8/9 anonim ***** válasza:

aki előttem válaszolt,az egy csomó jó dolgot írt és gondolt

mert tényleg fontos,hogyan kezeled ha elküldenek a fenébe.

de mivel az átlagéletkor itt 14 és 16 között mozog,gondoltam olyan válaszok is lesznek h : nézz mélyen a szemébe és susogd h "szeretlek"

de igazad van,az előttem szóló okos és tehetséges csajozó lehet :)

2011. jan. 18. 20:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy az. Amúgy írtam neked.
2011. jan. 18. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!