Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek csajozni? 12/F
Figyelt kérdés
12 éves vagyok,de még sohasem létesitettem kapcsolatot egy lánnyal.Van egy lány aki nagyon tetszik nekem,de ő elutasit.Mit csináljak?! Tudnátok egy közösségi oldalt ajánlani ahol vannak 11-12 éves lányok is ? Facebook kilőve,mert ott nem lehet könnyen rákeresni a nemre és a korra. :S na hello,köszi a választ :D2011. júl. 25. 16:58
1/18 anonim válasza:
12 évesen koncentrálj a tanulásra. Ráérsz még lányokkal foglalkozni.
Nem is értelek benneteket. Csak a csajozás, pasizás a fontos 10-15 évesen? Milyen világot élünk?
3/18 A kérdező kommentje:
Azért nem tom hogy a 10 évest miért kell babuskadni,mig az én válaszomra eddig 1 értelmes válasz SEM érkezett...
2011. júl. 25. 17:10
4/18 A kérdező kommentje:
Erről beszélek... Jaj irjon már egy 80-90%-os is! elegem van ezekből az 52,64%-os válaszolókból...
2011. júl. 25. 17:19
5/18 anonim válasza:
Hidd el, a 12 éves kiscsajok nem a korabeli fiúkért vannak oda, az idősebbek meg kinevetnének. A kisebbekről inkább nem írok :)
6/18 anonim válasza:
Kísérj el egy kislányt az oviba.
7/18 anonim válasza:
a 11-12 éves csajok a 14-15 körüli korosztályra buknak. Az idősebb csajok maximum kinevetnek. Esetleg chaten próbálkozz ha nagyon "csajozni" akarsz de szerintem fiatal vagy még hozzá
8/18 anonim válasza:
Első vagyok.
Nézd már meg az én százalékomat, ha az annyira fontos.
MIért? Neked mi az értelmes válasz? Hogy menj oda a csajhoz, vágd hanyatt, és .....meg, egy rózsával a szádban?
Ha az én fiam lennél, azt hiszem megtanulnád a leckét igen hamar.
9/18 anonim válasza:
11-12éves csajok?? Te pedofil :)
Ja te is csak 12vagy? Akkor velem ismerkedhetsz.
21/L
10/18 anonim válasza:
legó helyett gyakorikérdés grattttttttttt ;DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!