Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek el csajozni? 12/F
1.Hogyan kezdjek el csajozni?
2.Ha megvan a tökéletes hogyan hivjam el randizni?
3.Hogyan kérjem el a teló számát?
4.Ha tudom hogy ő kezd csipázni engem,és énis őt akkor hogyan történjen az első csók?
5.Hogyan rázzam le a barátnőit (ha van) itt arra gondolok hogy szeretnék vele kettesben lenni.
12évesen túl fiatal vagy egy KOMOLY kapcsolathoz.
Neked még a tanulással kéne foglalkoznod, legyen sok barátod/barátnőd, de azon ne gondolkozz még, hogy úgy legyen barátnőd.
Nem vagyok idős, de amikor mi voltunk 10-12évesek még nem ezen járt az eszünk... :S
És ha itt kérdezösködsz hogy kell mint kell, akkor még jobban nem vagy megérve egy ilyenhez...
(21éves lány vagyok)
Hülyék vagytok :D Ne törődj a többivel aki azt mondja tanulj. Vagyis tanulj, csak attól még tudsz. Ilyen koromban én is rég suncikat kergettem :D (nem szószerint)
1. Fő a lazaság.
2. Először keress egy közös témát, vagy elfoglaltságot Témánál odamész hogy, szia, te is hallottad hogy...? és innen már megy, közös elfoglaltságnál, mint pl sport, mondjuk kosár, elhívod kosarazni suliban vagy valahol.
3. Ha ez megvan, pár ilyen dumálás után hívd el randira, valami olyan szöveggel hogy: Nem-e lenne kedved eljönni ideoda, vagy csak simán sétálni meg dumálni.
4. Ez után jöhet a csók meg a többi, telószámot már az első dumálánál elkérheted.
5. Barátnőit nem érdemes lerázni amikor még nem ismered, amikor már összejövőben vagytok, akkor lehet úgy hogy odamész, derekánál átkarolod, és mondasz neki vmi poénos okot, nemtom korhoz és csajhoz függő. (pl bocs, most el kell hogy vigyelek, vagy el kell hogy raboljalak, vagy msnen vagy telón szólsz neki h suliba emlékeztessen vmire, aznap legyél haverodtól távol, és magától odamegy emlékeztetni.)
Nagyjából ennyi. Sok sikert. :D:D
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:07
Elismerésre méltó precizitással válaszoltál, minden elismerésem. De most ugye nem mondod azt, hogy egy 12 éves gyerek kezdjen el csajozni? Persze, ez az egészséges, szeresse a lányokat, de ne ennyi idősen. Ha már receptet kér ennyi idősen arra is, hogy hogyan kezdjen el kapcsolatokat építeni a lányokkal, akkor nincs miről beszélnünk. Várjon még 2-3 évet, esetleg többet, előbb-utóbb jönni fognak maguktól ezek a dolgok.
inkabb ulj le a baberjaidra es bujj be anyud szoknyaja ala:))
12\L
Ne szóljátok le..
Én oviban, megjegyzem, 6 évesen jártam egy fiúval, és csókolóztunk! Persze nem olyan smárolás, meg hasonló, hanem szájra puszi. :) 8-9 évesen már fiúról fiúra másztam, hol ez tetszett, hol az.. 9 évesen smároltam először:) Most felsőben, valahogy nem jön össze semmi. Sosem túl korai elkezdeni, ismerkedni a másik nemmel. Én is sokáig szemezgettem egy fiúval, aztán meg sose szólítottam le, pedig mennyit terveztem.. és tessék, most hoppon maradtam, mert elköltözött! Ne félj a lányoktól, ha tetszik valaki, amikor elhaladsz mellette, néz mélyen a szemébe, kicsit mosolyogj rá. Nálam már reflex-szerű, amikor el megy mellettem egy fiú, akkor kicsit emelek a hangomon, és átveszem a beszélgetés irányítását, a barátnőimmel, tanáraimmal, stb. Tereld magadra a figyelmet, de ne annyira! Persze van aki nem olyan korán kezdi ezekbe beleütni az orrát, de hát más emberek vagyunk istenem! Mennyi fiúval volt dolgom, és amikor "jártunk" 2-3 napig se bírták! Van aki csak játszik, és még nem érett ehhez, de gondolj csak bele.. Sokan 10-12 évesen már nagyon értelmesek, és ezt tudom, mert a szüleim, a tanáraim, dicsérnek engem, és a bátyámat is. Van aki hamarabb eljut egy bizonyos "érettebb, felnőttesebb" szintre, mint mások.
Ne félj a lányoktól, (és mindig mosakodj rendesen=D)!
Hajrá!
L/12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!