Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek egy olyan sráccal, akinek egy barátja sincs?
Nem vagyok ronda, mondták páran, hogy helyes vok, de barátom egy sincs.
16/F
Hali srác ugyan ugy én is F/16 és nekem sincs haverom és én is feltettem volna a kérdést :/
köszi :)
omg :o h az istenbe nincs baratotok ? o.O
en eszt nem ertem s mar ott vagytok 16 evesek -.-"
ÉN IS IGY VOLTAM VELE 1.-5.IG DE AZTÁN JÓBA LETTEM VELÜK ,AZÉRT NEM BARÁTOK ,DE SULIN KÍVÜL NEKEM IS VANNAK BARÁTAIM,
ÉS TÖBB ESÉLYED VAN HA A LÁNY AZT SZERETNÉ H TÖRÖDJ VELE,MERT AKKOR NEM VONJÁK EL A HAVEROK A FIGYELMED!
AZÉRT SOK SIKERT!!
EGYÉBKÉNT HOL LAKSZ HOGY SULIN KIVÜL SINCS SENKI ?????
utsó
sz.ar lehet ilyennek lenni (legalább ronda vagy mert akkor nem gáz!)
CSAK EGY LÁNY nak üzenem hogy könnyen nem lehet barátja egy embernek még pedig ÚGY hogy rossz közegbe kerültem és én elmentem onnann
ezek után probáltam keresni más haverokat suliból meg amugy is de nem jött össze :)
én meg nem leszek iszákos barom..
hat figy. tudom de aze minum egy lehet ...
amugymeg en sem jovok ki az osztalytarsaimal.. na jo 2vel kijovok vagy3mal de a tobbieket utalom es ok is engem xd
de a sulin kivul vannak :| azoknak 50% neten ismertm meg [taliztunk osszeismerkettunk es jo bartok lettunk] es 40% a tobbi baratom altal :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!