Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Help me! összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Help me! összejönnétek egy olyan sráccal, aki számotokra a tökéletes, a lelkitársatok, a másik feletek, de a barátai utálnak téged?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 14:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

hát nemhiszem...

20F :D:D

de csajjal igen:D

2010. ápr. 12. 14:47
 2/12 anonim ***** válasza:

Nézd te nem a barátaival akarsz összejönni hanem a sráccal, ha a srác elfogad és szeret akkor vagy megbeszéli a díszes baráti társaságával, hogy te a barátnője vagy ha tetszik ha nem és ezt elfogadják, ha meg nem akkor nem fogsz összejárni a barátaival ennyi.

Nehogy már a barátai befolyásolják azt hogy összejössz e a fiúval vagy sem. Szereted, és kell neked??? Ha igen akkor a többit szard le.

2010. ápr. 12. 14:47
 3/12 anonim ***** válasza:
én össze. de miért utálnak a barátai?:(
2010. ápr. 12. 14:48
 4/12 anonim ***** válasza:
Igen, össze.
2010. ápr. 12. 14:50
 5/12 anonim ***** válasza:

össze.ha igaz barátok akkor elfogadják a másik párját.

ha nem fogadják el azok nem barátok,cska haverok akikről 1 év mulva már hallani sem fog..

én szarnék bele mit mondanak a nőmről

2010. ápr. 12. 14:51
 6/12 anonim ***** válasza:

a "barátaim" kezdettől fogva utálták páromat,ellene beszéltek folyamatosan...

lecseréltem a "barátokat"...párom azota is a párom...

22/L

2010. ápr. 12. 16:41
 7/12 anonim válasza:
Nem a barátaival szeretnél összejönni hanem vele..és sztem ha ő is ígyérez irántad!próbálkozz!
2010. ápr. 12. 16:51
 8/12 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzet. Párom egyik "barátja" ki nem állhat, pedig nem is ismer, okot sem adtam rá. Hallott innen-onnan pletykákat rólam amik nem igazak, azóta próbálja lebeszélni rólam a barátom.De nem sok sikerrel:) Ha találkozunk levegőnek nézzük egymást és kész. Nem kell velük foglalkozni.Ha szeret a párod őt sem fogja érdekelni hogy mit szólnak a többiek. Persze véleményük lehet, kultúrált módon el is mondhatják, de őt is már 7 hónapja próbálja lebeszélni...
2010. ápr. 12. 17:18
 9/12 anonim ***** válasza:

Igazából ha nagyon szeretjük egymást és megtaláltam a fiúban amit keresek,akkor lesz.rnám,hogy a barátai mit gondolnak rólam.

Vagy megmondja a fiú,hogy fogadjanak el ilyennek,vagy nem találkozunk,ennyi.Egyébként lehet,hogy jobban is járok,hogyha a barátommal külön találkozok (vagy azokkal akik nem utálnak engem),és ő később találkozik a barátaival nélkülem.

15/L

2010. ápr. 12. 18:50
 10/12 anonim ***** válasza:

Én azonnal és gondolkodás nélkül :DD

a barátaitól meg kikérdezném, mit utálnak bennem :P

2010. ápr. 14. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!