Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Help me! összejönnétek egy olyan sráccal, aki számotokra a tökéletes, a lelkitársatok, a másik feletek, de a barátai utálnak téged?
hát nemhiszem...
20F :D:D
de csajjal igen:D
Nézd te nem a barátaival akarsz összejönni hanem a sráccal, ha a srác elfogad és szeret akkor vagy megbeszéli a díszes baráti társaságával, hogy te a barátnője vagy ha tetszik ha nem és ezt elfogadják, ha meg nem akkor nem fogsz összejárni a barátaival ennyi.
Nehogy már a barátai befolyásolják azt hogy összejössz e a fiúval vagy sem. Szereted, és kell neked??? Ha igen akkor a többit szard le.
össze.ha igaz barátok akkor elfogadják a másik párját.
ha nem fogadják el azok nem barátok,cska haverok akikről 1 év mulva már hallani sem fog..
én szarnék bele mit mondanak a nőmről
a "barátaim" kezdettől fogva utálták páromat,ellene beszéltek folyamatosan...
lecseréltem a "barátokat"...párom azota is a párom...
22/L
Igazából ha nagyon szeretjük egymást és megtaláltam a fiúban amit keresek,akkor lesz.rnám,hogy a barátai mit gondolnak rólam.
Vagy megmondja a fiú,hogy fogadjanak el ilyennek,vagy nem találkozunk,ennyi.Egyébként lehet,hogy jobban is járok,hogyha a barátommal külön találkozok (vagy azokkal akik nem utálnak engem),és ő később találkozik a barátaival nélkülem.
15/L
Én azonnal és gondolkodás nélkül :DD
a barátaitól meg kikérdezném, mit utálnak bennem :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!