Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi fog történni, most mit gondoljak erről az adott helyzetről? Segítséég!
A srácnak van barátnője, egy pár hete kezdtünk ismerkedni, és flörtölésbe ment át a dolog. Véleményem szerint nem viccből írta ezeket a dolgokat, de nem is igazán értem, hogy ha van barátnője miért teszünk úgy mintha nem lenne?
Sose esett még róla szó se. Most lesz pénteken egy buli, ott leszünk mindketten, és azt mondta, majd felkér táncolni ilyenek.. a barátnője is ott lesz.. akkor ezt hogy gondolta? nekem meg tetszik.. de tudom,hogy így nem szabad. Ez tök gáz így..
Na és akkor hozzá is tenném,hogy meg volt a buli, és találkoztunk, és brutálisan jól éreztük magunk, beszélgettünk, táncoltunk órákon át, aztán hazakísért,de semmi az égvilágon nem történt (aminek nagyon örülök,mert látszik hogy nem akarja megcsalni a barátnőjét) de viszont tényleg olyan jól elvoltunk, hogy most mit gondoljak, ennek lesz folytatása, vagy meddig játsszuk még ezt.. még mindig egy szó sem esett a barátnőjéről, kb olyan az egész szituáció, mintha már minden adott lenne,hogy összejöjjünk, kivéve ezt a dolgot. áááá.. nekem meg a tegnapiak alapján úgy jött le,hogy igenis nagyon érdeklem, nekem meg még jobban tetszik...
mi lesz most? 18/L 18/F
hát hm, szakított a barátnővel.. szóval így akkor elég levágó lett a helyzet, de mindenesetre ismerkedünk tovább, nem akarok beleugrani semmi meggondolatba, meg gondolom ő se akar egyikből a másikba...
köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!