Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma mikor megöleltem akkor a fülébe súgtam, hogy ezt egész nap el tudnám viselni. Ő erre jobban odabújt és azt mondta, hogy énisss. Ez jó?
Figyelt kérdés
17f vagyok a lány 16 éves.
2 hónapja nem merek lépni :$
Ma megöleltem már nem először :)
De nem merek többet lépni :S
Mit csináljak ? :(
2011. máj. 9. 20:01
3/20 anonim válasza:
... Vagy ha nem, ÉN fogom most már meghúzni azt a csajt, aztán sajnálkozhatsz!
4/20 anonim válasza:
Lépj lépj lépj :D Önbizalom és vágj bele! Hidd el, ez csak jót jelenthet! :D
5/20 anonim válasza:
Ha nem lépsz hülye vagy. LÉPJ!
(Én nagyon örülnék ha legalább az ölelésig eljutnék a kiszemeltemmel.)
6/20 anonim válasza:
Te ugyanaz vagy akire gondolok? Mert akkor lépj már tényleg v ráküldök vkit arra a csajra!!!! Mi kell még neked? Mi? Írja a homlokára?
7/20 anonim válasza:
Tényleg lépj, mert ha türelmetlen a csaj, akkor meg is unhatja a várakozást és akkor ő fog lépni. Csak le.
8/20 hümi válasza:
hát ez aranyos :DD ha ezt mondta a csaj, akkor ő is azt akarja h LÉPJ :D
9/20 anonim válasza:
Utállak. Takarodjál már el gyakoriról. Könyörgöm. Fizetek ha kell.
10/20 hümi válasza:
de kajak ez így olyan ismerős nekem, tettél már fel kérdést itt?:D mindjárt megnézem, mert emlékszem vmi hasonlóra ilyen kis pirulós szmáájlikal meg abba is volt a ölelgetéses story :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!