Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak (lent tartalmasa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak (lent tartalmasabban)?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy lány 11.-es. Én 9 vagyok. Pénteken és szombaton egy kiránduláson voltunk. Afféle házibuli hangulat volt. De volt tanár is. Tehát:

*kicsit bebasztunk.

*elkezdtünk smárolni pénteken. és szobára is mentünk.( ott nem volt semmi)

*másnap nem beszéltünk, mer eléggé kínosnak éreztem.

*még aznap 8 órakor elkezdtük a tegnapot folytatni. és én már "jó hangulatban" mentem be egy szobába ahol ő és pár ember volt még.

*ott beszélgettünk, kibeszéltük a tegnapit.

*kimentünk onnan, és leültünk a szoba előtt lévő lépcsőre.

*ott besz, majd megint smároltunk.

*szoba, és vele is aludtam.

*a 3. nap indultunk hazafelé.

*megint nem beszéltük meg ezt.

*már miskolcon a buszmegállóban(már leszálltunk)

*és ott megbeszéltük. vagy is próbáltam.

*ezt kérdeztem tőle: te hogy gondolod? az előző két nap megtörtént vagy nem? erre a válasz: még reggel van.

:/ most akkor mi van? mert eléggé szimpatikus és lehetne belőle több is. mármint összejönnék vele. de most akkor mikor beszélek vele . mit mondjak ? hogy mondjam el h örülök h azt csináltuk a hétvégén és többet akarnék? elmondjam valakinek ezt és ő tudna segíteni ? mert ezt hátt sokan látták.

2011. máj. 8. 16:38
 1/8 anonim ***** válasza:
mondd meg neki,hogy jól érezted magad vele és szívesen találkoznál vele többször, ha neki is van kedve, egyszerűbben fogalmazva: hívd el randizni :)
2011. máj. 8. 16:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nyíltan kérdezd meg. Tudom,hogy nehéz,de legalább nem tud kitérni előle. Csak annyit,hogy szeretné-e folytatni.

Egyébként valószínűleg még nem tudja/tudta,azért nem válaszolt,nyugi,és hajrá!:)

16L

2011. máj. 8. 16:47
 3/8 A kérdező kommentje:

én úgy mondtam/kérdeztem mint ha ez természetes lett volna. nem haragudtam volna meg. ha mond valamit.

tehát:

ha kitér a válasz elől az mit jelent?

2011. máj. 8. 16:53
 4/8 anonim ***** válasza:

szerintem azért tért ki a válasz elől,mert nem akar pofáraesni.kérdezz rá nyíltan:) csak smárolás volt köztetek?

15L

2011. máj. 8. 20:30
 5/8 A kérdező kommentje:
kicsit pettingeltünk is... szóval egy az egyben kérdezzem meg tőle h mit akar?
2011. máj. 8. 20:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem igen. Azért tér ki a válasz elől,mert még gondolkodik :)

16/L

2011. máj. 9. 22:05
 7/8 anonim ***** válasza:
igen.kérdezz rá ha kettesben vagytok.és majd értesíts minket h mi volt :)
2011. máj. 12. 19:27
 8/8 anonim ***** válasza:

szia

Mint egy romantikus film :)

Írd már le, hogy mi történt, mindig a legizgalmasabb résznél hagyod abba :))

2011. máj. 20. 21:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!