Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak (lent tartalmasabban)?
Sziasztok.
Van egy lány 11.-es. Én 9 vagyok. Pénteken és szombaton egy kiránduláson voltunk. Afféle házibuli hangulat volt. De volt tanár is. Tehát:
*kicsit bebasztunk.
*elkezdtünk smárolni pénteken. és szobára is mentünk.( ott nem volt semmi)
*másnap nem beszéltünk, mer eléggé kínosnak éreztem.
*még aznap 8 órakor elkezdtük a tegnapot folytatni. és én már "jó hangulatban" mentem be egy szobába ahol ő és pár ember volt még.
*ott beszélgettünk, kibeszéltük a tegnapit.
*kimentünk onnan, és leültünk a szoba előtt lévő lépcsőre.
*ott besz, majd megint smároltunk.
*szoba, és vele is aludtam.
*a 3. nap indultunk hazafelé.
*megint nem beszéltük meg ezt.
*már miskolcon a buszmegállóban(már leszálltunk)
*és ott megbeszéltük. vagy is próbáltam.
*ezt kérdeztem tőle: te hogy gondolod? az előző két nap megtörtént vagy nem? erre a válasz: még reggel van.
:/ most akkor mi van? mert eléggé szimpatikus és lehetne belőle több is. mármint összejönnék vele. de most akkor mikor beszélek vele . mit mondjak ? hogy mondjam el h örülök h azt csináltuk a hétvégén és többet akarnék? elmondjam valakinek ezt és ő tudna segíteni ? mert ezt hátt sokan látták.

Szerintem nyíltan kérdezd meg. Tudom,hogy nehéz,de legalább nem tud kitérni előle. Csak annyit,hogy szeretné-e folytatni.
Egyébként valószínűleg még nem tudja/tudta,azért nem válaszolt,nyugi,és hajrá!:)
16L
én úgy mondtam/kérdeztem mint ha ez természetes lett volna. nem haragudtam volna meg. ha mond valamit.
tehát:
ha kitér a válasz elől az mit jelent?

szerintem azért tért ki a válasz elől,mert nem akar pofáraesni.kérdezz rá nyíltan:) csak smárolás volt köztetek?
15L

Szerintem igen. Azért tér ki a válasz elől,mert még gondolkodik :)
16/L

szia
Mint egy romantikus film :)
Írd már le, hogy mi történt, mindig a legizgalmasabb résznél hagyod abba :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!