Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg vagyok átkozva vagy csak szerencsétlen vagyok?
Nos úgy tűnik én vagyok az a srác aki rosszkor van rossz helyen. De mindez annyiszor előfordult már,hogy talán nem véletlen...nem tudom mit gondoljak. Egy kis történet:
20 éves vagyok,még a kritikusabb lányok szerint is "nem rossz" kinézetű,de úgy összességében én is ezt gondolom magamról. Úgy érzem nincs okom szégyenkezni,persze igy is van egy szórás,hogy melyik lánynak mi az esete,pl.nálam a szőksébarna haj,zöld szem,de hiszek benne,hogy ez nem igazán releváns. Gyerekkorom óta sportolok,igy még a testalkatomba se lehet nagyon belekötni,egyetemre járok stb,szóval vannak céljaim az életben és eddig sikerült is őket megvalósitanom,egyet leszámitva.
Egész életembe egyedül voltam. Jó persze,körülvettek mindig haverok,barátkozni nagyon könnyen tudtam mindig is,de soha nem volt kapcsolatom. Végignéztem amint nálam ezerszer bénább srácok járnak gyönyörű lányokkal én meg csak mindig tátottam számat. Mindig egyedül mentem haza a bulikból stb. Számtalanszor filoztam rajta,vajon mit tudnak amit én nem? Minden kapcsolat alapvetően a hely/idő jó kihasználásán múlna? Vagy belőlem hiányzik valami,ami egy férfiben meg kell,hogy legyen? Fogalmam sincs mi az oka. Pedig mindig őszinte,rendes srác voltam,igyekeztem a lányokkal is jofej lenni. De mindig kiderült a lány foglalt,már épp fűzi valaki,vagy most szakitott és nem akar egy ideig kapcsolatot,én persze visszamenekültem az edzésbe ahogy mindig.
Olyan srácok/vagy akár lányok kommentjeire lennék kiváncsi akik hasonló cipőben járnak mint én.
Érdekes volt olvasni, hogy más is érzi úgy, hogy el van átkozva. Azt hittem csak én vagyok genetikailag hibás. Persze nem mondom, volt már jópár pasim, szerelmes is voltam kétszer. (Egy hatalmas looser-be, meg valakibe akinek nem kellettem)
Úgy látszik ez van, hogy van, hogy évekig nem jön össze semmi. Én se vagyok igazán sikeres, még sosem szakítottam senkivel, tőlem szó nélkül lépnek le a pasik. Az se jobb...:D (Persze bennem meg túlórázik a vadászösztön, meg az "isten-komplexus"- az elérhetetlenre való vágyakozás, így az én hibám is)
Amúgy nőként azt mondom, izgalmasabb az, amiért küzdeni kell. Ami könnyen jött az nem érdekes. Én például azokra bukom, akiket szinte lehetetlen megkapni, vagy akikről tudom, hogy inkább nem kéne velük kezdeni. A kedves, előzékeny fickók valahogy unalmasak nekem. Tudom, hogy klinikai eset vagyok..LOL
Szóval mi a lényeg? Hogy másoknak se jön össze sokszor, és hogy én még nálad is rosszabb helyzetben vagyok...:D
Fel a fejjel...majd csak lesz valaki...ha meg nem, két év múlva hozzád megyek feleségül..ha nem zavar, hogy öreg nejed lesz..:DDDDD
Szerintem egyáltalán nincs kevés normális, egyedülálló csaj. Mellesleg néha kis butusokkal is össze kell jönni, hogy legyen tapasztalatod, mert hiába teljesen normális a Nagy Ő hosszútávon neki is elvárásai vannak, ez természetes. És ha olyanok írnak csak, akik hasonló cipőben járnak mint Te, az nem segítség, mert valószínüleg Ők sem tudják megoldani a gondjaikat, azért eveznek Veled egy hajóban.
Valaki írta itt, hogy nem szabad nagyon kedvesnek lenni és pedánsnak. Ez tökéletesen így van.
Egy kis történet, ha megengeded:
Legjobb barátom soha nem tudott összejönni egy lánnyal sem. Volt úgy, hogy egy lányt fűzött már 1-2 hónapja (tipikus rendes csajt), a tenyerén hordozta, kedves volt, meghallgatta, meglepte mindennel. erre a végén a lány mondta neki, hogy sajnálja, de neki nem ilyen fiú kell. A barátom túlságosan kedves volt, barátnak tökéletes de másnak nemjó.
A lányok (és itt tényleg a normálisakról beszélek, tudom mert nekem is normális a csajom) nem kedvelik, ha egy fiu midnent megad nekik és hibátlan, ponthogy a kis ribik vetetnek meg mindent a barátjukkal és várják el, hogy tökéletes legyen a másik. Barátnőmnek eleinte rengeteg dolgot megvettem, érdeklődtem iránta, végtelenül kedves voltam, és mondta, hogy Ő nem ezért szeret, hanem a hibáim miatt, hogy nem olyan vagyok mint mások mert teszem azt nagy a fülem. Nem szabad túl kedvesnek lenni, az papucs dolog, sok csajt elijeszt. Persze ne legyél bunkó, de a lányok a kicsit rosszfiukat találják érdekesnek, és ez így is van jól. Ha belegondolsz Te sem tartod nagyon érdekesnek a pedál, állandóan tanulós, soha ki nem mozdulós, anyuci-kedvence csajokat. A lányok sem szeretik a tökéletes fiukat, ezt én sem így gondoltam de barátnőm például mondta, hogy a legrosszabb partik a tipikus tökéletes fiuk, akikben nincs semmi különleges, csak minta kinézet, mintaarc, mintagondolkodás, és semmi vadság, eredetiség. Engem például azért szeret nagyon a barátnőm (már menyasszony :D ), mert aránylag helyes vagyok, elfogadható az alakom, egyetemre járok, felelősség tudatos vagyok és megfontolt, udvarias, de mindezek mellett van vagy 30 millió dolog, ami megfogta, és ezek ponthogy nem tokéletes dolgok, hanem állatkodások, bunkóskodások (persze csak finoman cukkolom néha), olyan dolgok, amik érdekesek és nem unalmasak. Egy tökéletes profil unalmas, egy vad izgalmas, a kettő keveréke kell a csajoknak.
Remélem segítettem.
Sok sikert a továbbiakban! :)
22/f
Előző vagyok.
"Sajnálom az ilyen embert,mégha 100x többet is kefélt mint én. Mert nekem olyas valamim van ami neki sose lesz,mély érzelmeim."
Ez azért elég rossz általánosítás, ne haragudj. Nekem rengeteg csajom volt, pedig kb olyan vagyok, mint Te gondolkodásban. Viszont most olyan érzelmeim vannak, hogy olyan másnak tuti nincs. Szerelmes vagyok nagyon és halálosan, úgy hogy ezt leírni sem tudom. Csak azért ne lennék érzelmes mert sok barátnőm volt? Eléggé bújós és szerelmes típus vagyok, és mivel már sok barátnőm volt (egyik sem 10es IQval rendelkezett azért) már tudom mi és miért jó nekem, ezért tudom eldönteni, hogy a menyasszonyom tényleg az, akire mindigis vártam. A másik félresikerült mondatod az, hogy biztos benned van a hiba. Ne haragudj meg, de szerinted mégis kiben lenne? Valamit Te nem csinálsz jól, nem az a másik 2 millió csaj. Nem kell felháborodni mert valaki nem ért veled egyet, próbálj ki dolgokat, legyél kicsit lazább, ne kövesd a mint sémát, mert úgy tényleg soha nem lesz csajod. Ezzel nem megbántani akartalak, de úgy írtad a kommentedet, mintha csak azért kérdeztél volna itt mert azt akartad, hogy megnyugtassanak, nem azért, hogy segítsenek.
Jaj na végre..
Én vagyok a 11.56os..aki mondta hogy ne legyél kedves..
Kedves előttem kommentelő..végre valaki aki jól látja a dolgokat.
tökéletesen összefoglaltad amit én pontokban próbáltam neki elmagyarázni :)
Még nagyon sok csalódáson át kell esnie a kérdezőnknek ahhoz hogy rájöjjön..az a gondolkodás mód..nem biztos hogy helyén való..legalábbis eredményesség tekintetében.
Én is rájöttem..próbálkoztam..kaptam nagyon sok pofont..és megfejtettem,felfedeztem a hibáimat..mit nem szabad és mit nem.
Kívánok neked(kérdezőnek) erőt és kitartást.. remélem lesz bátorságod változni..nem más..hanem magad miatt!!
Na sziasztok!
én lány vagyok, hasonló "skill"-ekkel, helyzetben 18évesen. Miután elolvastam a kommenteket van néhány gondolatom:
- én is hasonló cipőben járok
- van abban valami, hogy kiül az arcodra,h szingli vagy és riasztó lehet. Nekem most 2 hónapja volt egy barátom és elhittem,h tényleg van és ekkor sokkal több fiú mosolygott rám az utcán, stb. Szóval látszik, ez tuti
- miután ez a barátom a közel tökéletes típus volt- nem akartam elhinni (,hogy mit akar velem.Panaszra nekem sincs okom, de azért túl sok önbizalmam sincs, csak úgy csinálok, mintha), hogy van ilyen
-és kiderült, hoppá TÉNYLEG NINCS
-és mivel nagyon megszívtam én úgy döntöttem, hogy tökéletes pasi nekem kössz, nem is kell.
- mert szerintem mindenkiben van egy kis önbizalomhiány. Ha összejössz egy tökéletesnek látszóval, vagy nem hiszed el, hogy ilyen van, vagy nagyot fogsz csalódni, mert tényleg nincs olyan. Tehát ne sugallj olyat, hogy te vagy A Pasi.
- mert szerintem nem olyan lányt keresel, aki tényleg teljesen tökéletes, mert az tuti kibírhatatlan pokróc lehet (tudod- a királylány effekt)
- szerintem túl görcsös vagy
- viszont valaki írta, hogy elpazarolja a drága éveit, azzal, hogy nem visz minden nap mást haza.Nem értitetk, hogy pont nem PAZAROLni akar???
Az életet nem szabad olyan komolyan venni, mert nem éri meg. "Bárhogy lesz, úgy lesz" Tudod magadról, hogy olyat tudsz adni, amit más nem, akkor kapsz majd valakitől te is olyat... Olyan 40 éves csak nincs, akinek abszolút senkije se volt... GOOD LUCK,PPL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!