Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meg vagyok átkozva vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg vagyok átkozva vagy csak szerencsétlen vagyok?

Figyelt kérdés

Nos úgy tűnik én vagyok az a srác aki rosszkor van rossz helyen. De mindez annyiszor előfordult már,hogy talán nem véletlen...nem tudom mit gondoljak. Egy kis történet:

20 éves vagyok,még a kritikusabb lányok szerint is "nem rossz" kinézetű,de úgy összességében én is ezt gondolom magamról. Úgy érzem nincs okom szégyenkezni,persze igy is van egy szórás,hogy melyik lánynak mi az esete,pl.nálam a szőksébarna haj,zöld szem,de hiszek benne,hogy ez nem igazán releváns. Gyerekkorom óta sportolok,igy még a testalkatomba se lehet nagyon belekötni,egyetemre járok stb,szóval vannak céljaim az életben és eddig sikerült is őket megvalósitanom,egyet leszámitva.

Egész életembe egyedül voltam. Jó persze,körülvettek mindig haverok,barátkozni nagyon könnyen tudtam mindig is,de soha nem volt kapcsolatom. Végignéztem amint nálam ezerszer bénább srácok járnak gyönyörű lányokkal én meg csak mindig tátottam számat. Mindig egyedül mentem haza a bulikból stb. Számtalanszor filoztam rajta,vajon mit tudnak amit én nem? Minden kapcsolat alapvetően a hely/idő jó kihasználásán múlna? Vagy belőlem hiányzik valami,ami egy férfiben meg kell,hogy legyen? Fogalmam sincs mi az oka. Pedig mindig őszinte,rendes srác voltam,igyekeztem a lányokkal is jofej lenni. De mindig kiderült a lány foglalt,már épp fűzi valaki,vagy most szakitott és nem akar egy ideig kapcsolatot,én persze visszamenekültem az edzésbe ahogy mindig.

Olyan srácok/vagy akár lányok kommentjeire lennék kiváncsi akik hasonló cipőben járnak mint én.

2009. márc. 9. 23:39
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

11:56-os

Ugye ezt te sem gondoltad komolyan, hogy ne legyen velük kedves?

Figyelj, attól, mert egy őszinte és jólelkű srác vagy, még lehetsz jó társaság is, jó humorérzékkel megáldva.

Ki ne próbáld ezt a "ne legyél vele kedves" figurát, mert lehet, hogy pont így riasztod el magadtól azt a lányt, aki szintén kedves, őszinte, és megérdemel téged.

Ne az olyan lányok miatt keseredj el, akik azt szeretik ha bemesélik nekik, hogy Görögországban az Eiffel torony tetejéről milyen szép a kilátás a Colosseumra, ami ott van a Brandenburgi kapu mellett!

Kitartás, fogsz majd találni magadnak rendes barátnőt!

2009. márc. 10. 13:13
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
A "ne légy kedves" azért durva.... Inkább ne legyél túlzottan is kedves. A csajoknak nem egy kutya kell utánuk járjon és mindent megtegyen nekik. Szóval nem kell mindent megtenni értük még a legelején
2009. márc. 10. 13:39
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

11:56os vagyok ismét..

olvastad amit a srác irt? Barátnőt keres és nem az igazit..tapasztalatok nélkül ez nehéz lesz..

Idézem megint csak a srácot.

"Nos úgy tűnik én vagyok az a srác aki rosszkor van rossz helyen. De mindez annyiszor előfordult már,hogy talán nem véletlen...nem tudom mit gondoljak. Egy kis történet: "

Ebből nekem nem az jön le hogy áldott jó humorral rendelkezik és a társaság közepe..mert akkor már réges rég lenne barátnője.pontosan tudom milyen lehet az illető(kérdező).

és nők írnak ilyet hogy várj..majd rád talál..

de lehet hogy kéne is tenni érte valamit..nemcsak a sült galambra várni.. (?)

Sokkal többre értékelné magát ha ő maga képes lenne egy barátnőt szereznie.. nem az hogy X éven belül felszedi valami olyan csajszi aki már sokat csalódott a bunkó pasikban..

és itt a hangsúly a felszedin van!

Én még mindig azt mondom sokkal boldogabb élete lenne ha megemberelné magát..és határozott elképzelései lennének a barátnőjéről..

mert szerintem!!!

édesebb a gyümölcs ha magunk dolgozunk meg érte..mint ami kezünkbe hullik..... ha elég türelmesek vagyunk..

ennyi

2009. márc. 10. 14:01
 14/30 anonim ***** válasza:

13:13-as vagyok

Persze én sem úgy gondoltam, hogy ölbe tett kézzel várja a sültgalambot vagy a bögyösmacát.

De azért hadd legyen már kedves.... az csak a ribancoknak nem kell, hogy kedves legyen velük a pasi (akinek nem inge, ne vegye magára)

2009. márc. 10. 14:06
 15/30 anonim ***** válasza:

"De mindig kiderült a lány foglalt,már épp fűzi valaki,vagy most szakitott és nem akar egy ideig kapcsolatot"

Ha ez tényleg így volt/van akkor rossz helyen rossz lányokat kerestél eddig. Aki foglalt vagy már majdnem foglalt az nemfog mással leállni, hacsak nem egy ribi. És a lányoknak tényleg kell egy kis szünet egy komoly kapcsolat után. Próbálj olyan csajt keresni aki épp kezdi megunni a a singli létet, és akinek a környékén nincs egy fiú sem. Rengeteg ilyen csaj van, szépek is, mert nem azért nincs barátjuk mert nem jó partik.

2009. márc. 10. 14:42
 16/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezt a szöveget akár én is írhattam volna annyi különbséggel, hogy lány vagyok és 18 éves. Azt mondják rólam, hogy szép vagyok, igényesen, csinosan öltözöm, van önbizalmam, vannak barátaim (csak lányok), vannak dolgok, amikben tehetséges vagyok, néhány tanárom szerint óriási karrier áll előttem, hobbiból táncolok, ezért az alakom is jó... mégsem volt még SOHA barátom! A legtöbb kapcsolatom fiúkkal annyi volt, hogy buliban csók... de ezt is csak kíváncsiságból vagy kis alkohol hatására. És a legrosszabb, hogy nem tudom miért van ez így és mikor találhatok végre én is egy fiút, aki szeret és szerethetem. Talán velem van a baj, hogy nincs meg bennem eléggé az elhatározás, nem merek változtatni, mert már 18 éve így élek. Nemrég regisztráltam a love.hu-ra, ahol a mai napig 900 levelet kaptam, helyes, aranyos fiúktól, de mégsem találkoztam egyikkel sem. Hogy miért? Nem tudom... félelem, vagy fogalmam nincs. :( De ez egy nagyon rossz helyzet, mert aki nem ismer úgy gondolja, hogy semmi ilyen gondom nincs és bármelyik pasit megkaphatom. Pedig akik eddig komolyabban érdekeltek valahogy egyik se jött össze (barátnője volt, külföldön lakik, stb...)

Nem tudom mi lehetne a helyzetünkre a megoldás, de remélem van és kívánom neked is, hogy hamar megoldódjon a probléma! És persze én is bízom benne, hogy nekem is több szerencsém lesz! Sok sikert! 18/l

2009. márc. 10. 17:59
 17/30 anonim ***** válasza:

Ismét a 11.56os vagyok..

kedves utolsó hozzászóló..

Ez megint csak nyavajgás.. jaj de jó lenne..ez meg az..de tenni érte?? háát nem is tudom..talán..lehet..nemtudom...

amíg ilyen a gondolkodásod ne is keress senkit..mert csak azt az illetőt fogod megbántani..

még magad sem tudod mit akarsz..a leveled nagyon jól tükrözi..

Az ilyen csajoktól szoktam a falra mászni.. nem tudnak semmit..de azért jó lenne egy pasi.. pff

lehet lepontozni..de attól még így gondolom.

pont.

2009. márc. 10. 19:03
 18/30 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Én a kérdező vagyok. Köszönöm mindneki kommentjét,de szeretnék a fölösleges vádaskodások előtt leszögezni 1-2 dolgot.

Nem vagyok férfiatlan,se nem szar a humorom és rengeteg lányt ismerek. Testépítek,evezek versenyszerűen és mint mondtam,nem az ismerekedéssel hanem a kapcsolatteremtéssel van problémám. Merthogy nekem nem egy rib** kell (kis nagyképűséggel:akkor már rég nem lenne ez gond,van belőlük temérdek),épp ellenkezőleg nekem A lány kell. Hála az égnek nem vagyok megalkuvó,gyenge férfi aki pusztán azért összejön egy lánnyal "mert nincs jobb". Az ilyenektől meg én mászom a falra,a nulla elvükkel és tartásukkal. Kioktatóan megyjegyzik: "hé,öreg,önbizalom nézd meg hogy csinálom" és közben összejön egy 100 iq-jú ocska buta rib**ncal. Hát köszönöm,de nem. Ennél több vagyok. Mint irtam korrekt,józan és rendes srácnak érzem magam és a fő problémám,hogy pont az ilyen lányok ritkák...szerettem volna mindig egy olan lánnyak járni,aki megértő,jófeh és a földön jár,de e helyezz szinte 90%-ba én csak locsogó, hiú,és a fontos dolgokkal szemben közönyös nőkkel találkoztam. Lehet én vagyok menthetetlenül kritikus. Csak arra voltam kiváncsi én vagyok ezzel igy egyedül vagy más is hasonlót él át. Köszönöm mégegyszer a kommenteket,igazán hálás vagyok azoknak akik pozitivan szoltak hozzá és segíteni akartak.

2009. márc. 10. 21:08
 19/30 A kérdező kommentje:

Amugy sajnos sok mindenben egyet kell értenem a kritikus hozzászólókkal. Valóban a gyakorlatban sokszor ha valaki kétszníű,gátlástalan,önző nem számít,mert jól előadja magát. Azt mondja a nőknek amit hallani akarnak. Nem számit,hoyg hazudik,hogy csak meg akarja dönteni,mert ha ügyes a lány sosem jön rá. Az is előny ha idősebb és van már rendes megélhetése,kocsija miegyéb. Sajnos a nők legtöbbje sem különb és bedől a látványnak.

De mivel én nem vagyok seggf** se nem születtem érzéktelen,gátlástalan férfinak,igy érthetően másra,többre van szükségem,mint egy hasonszörű de érzelmileg szegényebb férfitársamnak. Sok iylen havrom van,akinek a festett haj,pumpa száj,műcici,szolitól narancssárga bőr a természetes és az izgató. Nekem nem.

Ez talán az alapprobléma,de ennek ellenére is megfejthetetlen,miért vagyok egyedül. Valószínűsége elég kicsi,mégis megesett. Lehet filozni rajta,bele lehet csapni a lovak közé,tapasztalatot szerezni,és felfogni az egészet valami használtautó cserélgetéshez hasonló dolognak. Most ő a barátnőm,fél év mulva már más,de nem érdekes,mert majd lesz egy uj és nekem ez igy jo. Sajnálom az ilyen embert,mégha 100x többet is kefélt mint én. Mert nekem olyas valamim van ami neki sose lesz,mély érzelmeim. Na lehet offolni,kritikzálni,biztos én vagyo ka humortalan szerencsétlen barom és mindenki más egy félisten. A szokásos. bye

2009. márc. 10. 21:24
 20/30 anonim ***** válasza:

Én a kritikus hozzászólók egyike vagyok.

Teljesen átlátod saját önmagad helyzetét.És szerintem azt is tudod hogy a választ magadban kell keresned.

Rendben válogasd meg..légy egyedül ha nem felel meg amit épp a sors felkínál.

De ne feledd..egy életed van..és amit elpocsékoltál egyedül.. azt már soha vissza nem kapod!

2009. márc. 10. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!