Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent az, hogy MÉG NEM...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, hogy MÉG NEM akar felszedni?

Figyelt kérdés
lehetséges, hogy tetszek neki,(nem hiszem, hogy ennél több) jóban vagyunk, jól kijövünk egymással, olyan, mint belőlem még egy, csak fiúban. gyakran mondunk egyszerre dolgokat, megegyezik a gondolkodásunk, a véleményünk a legtöbb dologról. ezt nem nekem mondta, hanem egy srácnak aki elkezdte heccelni, hogy biztos bejövök neki. én is ott voltam mellettük. 15/L
2011. máj. 6. 18:42
 1/10 anonim ***** válasza:

szeintem te is tudod, hogy a srácok később érnek, mint mi.. ezért érthető, ha a srác elmondott a barátjának ezt-azt, az meg egy "picit" elferdítette.. de szerintem közetek csak barátság van, és nem is lesz több sajna. hiszen aki egyszer bekerül a "barát-zónába..."

nem akartam sértő lenni, bocs ha kemény volt:S:/

15L

2011. máj. 6. 18:45
 2/10 A kérdező kommentje:
nem mástól hallottam, ott voltam amikor mondta :D
2011. máj. 6. 18:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy még nem akar felszedni azt jelenti, hogy még ùgy érzi vàr arra, hogy jobban megismerjen.
2011. máj. 6. 18:48
 4/10 szamóca. ***** válasza:
100%

hát még nem ismer annyira hogy össze akarjon veled jönni.

nagyon helyes, ezt sok ember nem így látja és szerintem nem túl jó.

sokan csak úgy megismerik egymást, futólag, aztán jó jöjjünk össze mert eddig jók voltunk együtt - de nem is ismerik egymást igazán.

aztán meg azoakt rib*ncozzák le akik próbálják megismerni a másikat mielőtt rögtön kapcsolatba bonyolódnak vele.

ez annyit jelent, hogy még nem akar veled összejönni. majd később meglátjátok.

2011. máj. 6. 18:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Azt jelenti hogy ráb@xtál!
2011. máj. 6. 18:51
 6/10 A kérdező kommentje:
Ez jó, mert én is ugyan így vélekedem. Különben is minden kapcsolatnak ez a legjobb része, ami most van nálunk. (:
2011. máj. 6. 18:51
 7/10 A kérdező kommentje:
mármint a 2. 3. válaszra értettem. utolsó kiderül egy éven belül(vagy több), hogy igazad volt-e :D
2011. máj. 6. 18:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Fiú vagyok és kb így érzek, hogy még annyira nem érdekel senki hogy nyomuljak.

Ez azt jelenti hogy jelölve vagy, előbb-utóbb "felszed".

2011. máj. 6. 18:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez olyan, mint nálatok a legyünk barátok maszlag.

Azt is jelentheti, hogy nem akar tőled semmi komolyat, de ha mással sem jön össze a dolog huzamosabb ideig, akkor egy-két dugásra még jó lehetsz.

2011. máj. 6. 20:08
 10/10 anonim válasza:
hát ha ezt a még nem akarom felszedni dumát , a te jelenlétedben mondta akkor kissé el van szállva magától. Azt hiszi bármikor felszedhet és jól is hiszi. Így még játszik kicsit. Ha többet szeretnél kicsit bonyolísd meg a dolgokat. Vedd át az irányítást, ne érezze h bármikor ugrasz csak fütyülnie kell.
2011. máj. 24. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!