Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akar felszedni ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar felszedni ennyi idős férfi?

Figyelt kérdés

Egyszerűen undorító...22 vagyok,vékony,csinos lány,egyetem mellett dolgozok többfélét,recepciótól kezdve árufeltöltésig,ami van...

És heti 1-2-3 emberke fel akar szedni...idősek...50 felett,némelyik gyűrűvel a kezén...forog a gyomrom...nem viselkedek vagy öltözök kihivoan,és mégis...

nincs ezekben az emberekben semmi,ami szolna belülről,hogy ne lánya korabelieket akarjon felszedni? vagy ma már ez a divat?

2010. máj. 10. 12:30
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

Velem is hasonló a helyzet, én mondjuk kevésbé vagyok dekoratív, de volt nap, hogy 3 50+os is nagyon kacsintgatott rám.

Igazából nem értem h mit akarnak tőlünk a szexet kivéve, már ha még megy nekik. de ízlések és pofonok, részemről leginkább még bottal se. Elég undorító ....

2010. máj. 10. 12:35
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Az idős férfiak mindig ilyenek voltak,elárulom Neked.Akár élcelődésből csinálják,akár komolyan,vonzza őket a fiatal,csinos csaj teste,külseje,hamvassága,fiatalsága.Vissza kell nekik szólni valami csípőset,és ennyi.
2010. máj. 10. 12:36
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos hogy ha bnőmmel csinálnák ezt egy husánggal vágnám agyon az illetőt :)

Eléggé beteg dolognak tartom.

Az ilyen emberekből születnek az elmebeteg pszichopata őrültek.

22F

2010. máj. 10. 12:37
 4/30 A kérdező kommentje:

előbb egy 50körüli cégigazgató akart mindenképp vacsizni vinni,nálunk szállt meg...

étvágyam is elment...

nemtudom mit gondolnak...

van párom,3 évves idősebb nálam,és ez igy jó korban...

5/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez ma nem csak nálad fordul elő. De a sok vén kéjenc azt hiszi, hogy a friss húst megkaphatja úgy, ha kicsit bókol és a pénzét meglóbálja. Sajnos sok esetben célba is érnek és fel tudnak szedni egy-egy fiatal lányt. Általában ezekben ilyenkor indul meg a kapuzárási pánik és csökkenő libidójukat egy fiatal nő felszedésével akarják magabiztosabbá tenni. Rázd le őket keményen, ennyi.
 6/30 A kérdező kommentje:

sajnos muszáj itt pl nagyon udvariasan visszaszólni,mert ő A VENDÉG...

ugyhogy a vacsimeghivosnak megmondtam,hogy párom főz,ha gondolja szólok hogy plussz 1 főre teritsen:d nem kért belőle:D

2010. máj. 10. 12:38
 7/30 anonim ***** válasza:
59%
Honnan gondolod,hogy felszedni akart,attól,hogy elhívott vacsorára?Lehet,hogy csak barátkozni akart!:)
2010. máj. 10. 12:42
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
jól csináltad ;)
2010. máj. 10. 12:42
 9/30 A kérdező kommentje:

persze...mert egy 50es férfi azért hiv el egy huszonéves lányt vacsizni,hogy szegény lánynak legyen mit ennie,és a napi politikáról beszélgessenek...

nem vagyok naiv,tudom mikor mit akar egy férfi

2010. máj. 10. 12:44
 10/30 anonim ***** válasza:
90%
Attól, hogy nem viselkedsz és öltözködsz kihívóan, még lehet kisugárzásod. Sőt... Az inkább a nem kihívó lányoknak van :) Lehet, hogy ezt látják benned. Sokkal többet ér, mint hat kiló máz.
2010. máj. 10. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!