Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar felszedni ennyi idős férfi?
Egyszerűen undorító...22 vagyok,vékony,csinos lány,egyetem mellett dolgozok többfélét,recepciótól kezdve árufeltöltésig,ami van...
És heti 1-2-3 emberke fel akar szedni...idősek...50 felett,némelyik gyűrűvel a kezén...forog a gyomrom...nem viselkedek vagy öltözök kihivoan,és mégis...
nincs ezekben az emberekben semmi,ami szolna belülről,hogy ne lánya korabelieket akarjon felszedni? vagy ma már ez a divat?
Velem is hasonló a helyzet, én mondjuk kevésbé vagyok dekoratív, de volt nap, hogy 3 50+os is nagyon kacsintgatott rám.
Igazából nem értem h mit akarnak tőlünk a szexet kivéve, már ha még megy nekik. de ízlések és pofonok, részemről leginkább még bottal se. Elég undorító ....
Az biztos hogy ha bnőmmel csinálnák ezt egy husánggal vágnám agyon az illetőt :)
Eléggé beteg dolognak tartom.
Az ilyen emberekből születnek az elmebeteg pszichopata őrültek.
22F
előbb egy 50körüli cégigazgató akart mindenképp vacsizni vinni,nálunk szállt meg...
étvágyam is elment...
nemtudom mit gondolnak...
van párom,3 évves idősebb nálam,és ez igy jó korban...
sajnos muszáj itt pl nagyon udvariasan visszaszólni,mert ő A VENDÉG...
ugyhogy a vacsimeghivosnak megmondtam,hogy párom főz,ha gondolja szólok hogy plussz 1 főre teritsen:d nem kért belőle:D
persze...mert egy 50es férfi azért hiv el egy huszonéves lányt vacsizni,hogy szegény lánynak legyen mit ennie,és a napi politikáról beszélgessenek...
nem vagyok naiv,tudom mikor mit akar egy férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!