Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar felszedni ennyi idős férfi?
Egyszerűen undorító...22 vagyok,vékony,csinos lány,egyetem mellett dolgozok többfélét,recepciótól kezdve árufeltöltésig,ami van...
És heti 1-2-3 emberke fel akar szedni...idősek...50 felett,némelyik gyűrűvel a kezén...forog a gyomrom...nem viselkedek vagy öltözök kihivoan,és mégis...
nincs ezekben az emberekben semmi,ami szolna belülről,hogy ne lánya korabelieket akarjon felszedni? vagy ma már ez a divat?
Nem te vagy a Molnár Anikó:D
Ez szőrnyű lehet neked!
van kisugárzásom,nem vagyok csunya,de nem erről van szó...
hanem alapból...
mit képzel a duplaannyi idős férfi...elbeszélgetni elbeszélgetek velük,mert muszáj,ezért fizetnek,de azért pofátlanság...
Azért mert valaki 50 éves, még tetszhetnek neki a fiatalabb lányok.
Nincs ebben semmi kirívó.
Gondolj csak arra, hogy amikor te leszel 50, túl mondjuk két szülésen, akkor majd a te elméleted szerint neked ezek az emberek kell, h tetszenek.
Akkorra majd mitől lesznek számodra kívánatosabbak az 50-es férfiak, mint mondjuk a harmincasok?
Talán mert ahol dolgozol,zömében 50-es pasik vannak.(bár ezt a kort még nem tartom idősnek).Ha pl idősek otthonában dolgoznál,a 70-es papák akarnának felszedni.
Jaés azért, mert bátorításnak veszik a kedvességet,ahogy bánsz velük.(talán)
ha 50 leszek két gyerekkel,akkor leszek annyira normális hogy nem 20as pasikat akarok felszedni,hanem megelégszek a férjemmel,vagy ha nincs akkor velem korúval...
öregnek nekem mindig a tőlem legalább 10el idősebb számit,15évesen a 25éves pasit is idősnek mondtam,nem is kezdtem volna eggyel sem...
nekem az a anormálsi,ha mindenki a maga korosztályában válogat,nekem az 50es férfihez már apakomplexus kellene...de nincs:D
Akkor írd ki a homlokodra,hogy "idősebb pasik kíméljenek".
Egyébként tisztelem a véleményed,de örülök neki,hogy nem minden 22 éves lány gondolkozik így,mert nem a kor számít elsősorban.
Na és teljesen más,egy 50-es férfi,és egy 50-es nő,többféle szempontból is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!