Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akar felszedni ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar felszedni ennyi idős férfi?

Figyelt kérdés

Egyszerűen undorító...22 vagyok,vékony,csinos lány,egyetem mellett dolgozok többfélét,recepciótól kezdve árufeltöltésig,ami van...

És heti 1-2-3 emberke fel akar szedni...idősek...50 felett,némelyik gyűrűvel a kezén...forog a gyomrom...nem viselkedek vagy öltözök kihivoan,és mégis...

nincs ezekben az emberekben semmi,ami szolna belülről,hogy ne lánya korabelieket akarjon felszedni? vagy ma már ez a divat?

2010. máj. 10. 12:30
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
52%

Nem te vagy a Molnár Anikó:D

Ez szőrnyű lehet neked!

2010. máj. 10. 12:46
 12/30 A kérdező kommentje:

van kisugárzásom,nem vagyok csunya,de nem erről van szó...

hanem alapból...

mit képzel a duplaannyi idős férfi...elbeszélgetni elbeszélgetek velük,mert muszáj,ezért fizetnek,de azért pofátlanság...

2010. máj. 10. 12:48
 13/30 anonim ***** válasza:
88%

Azért mert valaki 50 éves, még tetszhetnek neki a fiatalabb lányok.

Nincs ebben semmi kirívó.

Gondolj csak arra, hogy amikor te leszel 50, túl mondjuk két szülésen, akkor majd a te elméleted szerint neked ezek az emberek kell, h tetszenek.

Akkorra majd mitől lesznek számodra kívánatosabbak az 50-es férfiak, mint mondjuk a harmincasok?

2010. máj. 10. 12:55
 14/30 anonim ***** válasza:
83%

Talán mert ahol dolgozol,zömében 50-es pasik vannak.(bár ezt a kort még nem tartom idősnek).Ha pl idősek otthonában dolgoznál,a 70-es papák akarnának felszedni.

Jaés azért, mert bátorításnak veszik a kedvességet,ahogy bánsz velük.(talán)

2010. máj. 10. 13:02
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
nem az számít ki mennyi idős, hanem mennyinek érzi magát és hogy milyen.
2010. máj. 10. 13:18
 16/30 A kérdező kommentje:

ha 50 leszek két gyerekkel,akkor leszek annyira normális hogy nem 20as pasikat akarok felszedni,hanem megelégszek a férjemmel,vagy ha nincs akkor velem korúval...

öregnek nekem mindig a tőlem legalább 10el idősebb számit,15évesen a 25éves pasit is idősnek mondtam,nem is kezdtem volna eggyel sem...

nekem az a anormálsi,ha mindenki a maga korosztályában válogat,nekem az 50es férfihez már apakomplexus kellene...de nincs:D

2010. máj. 10. 13:27
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugtatlak, hogy a 20 éves pasik igen ritkán akarnak 50 éves "mamákat" :)
2010. máj. 10. 13:46
 18/30 anonim ***** válasza:
83%

Akkor írd ki a homlokodra,hogy "idősebb pasik kíméljenek".

Egyébként tisztelem a véleményed,de örülök neki,hogy nem minden 22 éves lány gondolkozik így,mert nem a kor számít elsősorban.

Na és teljesen más,egy 50-es férfi,és egy 50-es nő,többféle szempontból is:)

2010. máj. 10. 14:15
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Nézd a dolog pozitív oldalát: tetszel. Fogd fel humorosan vagy közömbösen. Mindenkinek, neked is jobb. Változtatni ezen úgy sem tudsz.
2010. máj. 10. 15:00
 20/30 anonim ***** válasza:
65%
Én 45vagyok,s van egy 25 éves bnőm.Vonzónak találtam,s tetszett,sokáig csak szeretői státuszban voltunk,hisz én nős vagyok 3gyerekkel,s régóta rossz házassággal.Ő is kapcsiba van évek óta.Vagyis csak volt.Mert kapcsolatunkat felvállaltuk.Most válok,pár napja összeköltöztünk s nem bántam meg.
2010. máj. 10. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!