Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar felszedni ennyi idős férfi?
Egyszerűen undorító...22 vagyok,vékony,csinos lány,egyetem mellett dolgozok többfélét,recepciótól kezdve árufeltöltésig,ami van...
És heti 1-2-3 emberke fel akar szedni...idősek...50 felett,némelyik gyűrűvel a kezén...forog a gyomrom...nem viselkedek vagy öltözök kihivoan,és mégis...
nincs ezekben az emberekben semmi,ami szolna belülről,hogy ne lánya korabelieket akarjon felszedni? vagy ma már ez a divat?
te akartad...
nincs anál undoritóbb,mikor szeretőt tart az egyik fél...rossz a házasságod? vagy próbáld megmenteni,vagy válj el...ne megcsald a párod,ne alázd meg ezzel,ennél rosszabb nincs...3 gyerekkel meg főleg ne a farkad után menj,hanem kétszázadszor is próbáld megmenteni a házasságod,ha más nem a gyerekek miatt...jó példa van előttük...elromlik valami,akkor a 40es apuka felszed egy 20as lányakorú csajt...(remélem a lány 10 év mulva rájön hogy öreg vagy te hozzá és lelép egy hozzá jobban illővel...
tegezésért elnézést
Mint mondtam,felvállaltuk a kapcsolatunkat.Szóval már nem szeretők vagyunk.Az hogy milyen volt a házasságom inkább nem ecsetelném,a lényeg hogy évek óta külön szobában éltünk,sokszor csak aludni jártam haza.Anno már egyszer be is adtuk a válást,de akkor a nejem kezdeményezte,de gyerekeinket nézve eggyüttmaradtunk,s megbeszéltük ha pár év mulva valaki ténylegesen szerelmes lesz,akkor elválunk.Most eljött ennek az ideje.3éve nem értem a gyermekeim anyjához,s időközben volt neki is kapcsija.Gyermekeim ma már elég nagyok,s elfogadták a döntésemet.Koruk 20,20 és 17.
Te meg amúgy is egy olyan helyen dolgozol ahol bármelyik pasi kikezdhet veled....miért csak az öregebb korosztályt említetted meg?
velem korúak rögtön átváltanak udvarias üzemmódba ha meglátják a kezemen a jegygyűrűt...
ez csak az idősebbeket nem zavarja...
majd nézd meg magad 10 év mulva,amikor a lány otthagy,mert elkezd kijönni rajtad az öregség...vagy szenved melletted
(anyámék között csak 15 év van,anya 30volt mikor összekerültek,lett egy öcsém...eltelt 10 év,és szenvednek...öcsém jó hogy lett,imádnivaló,de ezen kivül semmi értelme nem volt...)
11:00: Becsülendő, hogy felneveltél három gyereket és kihúztál még éveket. Az, hogy önálló és kapott magának társat ilyen korban az ex feleséged, megnyugtató.
Fiatalon még hamarabb megteszi az ember, de gyerekkel az aszonyt nem tudja otthagyni, a gyereket meg úgyis a nőnek ítélné a bíróság itt magyarországon (sajnos)
Sajnos vannak helyzezetek, mikor csak a válás segíthet ... nem vagyok híve ennek a megoldásnak, előtte nem árt minden lehetőséget végigpróbálni, de ha nem szerelemre épül a házasság, akkor gyakran válás lesz a vége, vagy az egyik fél szenved
Lett volna nekem is egy ilyen házasságom, nagy szerelem volt, de megb*szni nem lehetett házasság nélkül a csajt, évek múltán sem! Ilyenkor értelmes ember alrébb ál, mert tudja, hogy ez csak házasodni akar, egzisztenciát, aztán meg nekiáll parancsolgatni és olyan hárpia lesz mint az anyja. szívás, ez van.
Mindenki annyira öreg csak amennyire érzi magát, kedves kérdező !
Nekem 30 évesen is 18-as csajom lesz, mert nem szarom össze magam a koromtól :)
Am meg kit érdekel a kor ? nehogy azt hidd hogy a 2 éves tehenet nem a 15 éves bika b@ssza :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!