Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az a 40 éves férfi, aki 23 éves lányokat akar felszedni?
Társkeresőn sok ilyen is megtalál. Persze nem tudom, valójában mit akarnak, mert nem is állok "szóba" velük, de egyszerűen nem is értem, mi a fenét gondolnak ilyenkor.
Azt senkinek nem tudom elhinni, hogy ha egy 40 éves valóban társat keres, akkor egy 23 éves lány neki igazi társa lehetne az életben.
Nem szex kapcsolatokat keresek, nem is utal erre semmi az adatlapomon. De ha még azt keresnék is, biztosan nem tudnék egy 40 évessel ágyba bújni.
Legelső, ami az eszembe jut, hogy uram isten, apám lehetne, és undorító dolognak tartom az egészet. Ők meg úgy írogatnak a huszon-pár éves lányoknak, mintha ez lenne a legtermészetesebb a világon.
jó és a 20éves lányok akik Brad Pittre gerjednek, pedig elmúlt 40?:D
normális hogy fel akar szedni, az már annyira nem ha meg is történik. de ha a lány is akarná miért ne egyébként?
mielőtt bárki pedópapának nézne, 15/L vagyok.
Teljesen normális dolog.
Te vagy a fura.
Jóhogy nem 40 éveseknek írogatnak.
Jelentős a különbség egy 40es nő és egy 40es férfi között.
Köszi. Nekem egyébként fogalmam sincs, másoknak úgy általában milyen a "korhatáros ízlésük":D.
Én magamtól arra gondolnék, hogy azért akár csak ismerkedni akar, akár párt keres, egy 40 éves úgy 27-28 éves kortól, és felfelé keresi a társát.
Persze ha csak szexpartnert keres, az akkor más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!