Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit teszel, ha olyan nő akar felszedni akinek köztudottan izomagyú féltékeny bikája van és közbe tudod, hogy csak arra játszik összeugrasszon a bikájával?
Figyelt kérdés
magyarul megnézze mit tudsz ellene2011. szept. 22. 15:52
2/10 A kérdező kommentje:
De ő nem hagy engem. :(
2011. szept. 22. 16:34
3/10 A kérdező kommentje:
ÁŰllandóan üldöz és tudom hogy a bikája telefonjáról mert azt adta meg nekem mielőtt tudtam hogy az a bikája telefonszáma. Még jó hogy azt időben megtudtam.
2011. szept. 22. 16:35
4/10 A kérdező kommentje:
* állandóan
2011. szept. 22. 16:36
5/10 anonim válasza:
Barátilag figyelmeztesd a bikáját, hogy a nője elég kikapós, konkrét jelölt említése nélkül.
6/10 A kérdező kommentje:
Ismerem a barátját. Küzdősportokra jár és mindenkivel paraszt módon beszél. Pl. "állj arrébb köcsög mert felrúglak"
2011. szept. 22. 19:37
7/10 A kérdező kommentje:
Nem az a fajta akivel lehet beszélni. Épp most próbáltam azzal kezdte holnap meg leszel verve köcs*g, anyád viszontláthat a hullaházban.
2011. szept. 22. 19:38
8/10 anonim válasza:
Úristen, totál beleröhögnék a telefonba.
Hagyd a fenébe, mondd, hogy már verekedtetek és győzött a srác. xD
9/10 anonim válasza:
Ne vedd fel a telefont se ha ő hív ... és próbálj találni magad mellé egy lányt ( szeresd is xD)és akkor majd a csaj "bikája" tudni fogja hogy nem akarsz a csajától semmit :)
Sok szerencsét :)
10/10 Hutch válasza:
Így másfél év távlatából:Megoldódott a helyzet inzultus nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!