Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Az baj, ha egy fiú úgy akar titeket felszedni a DISCO-ba, hogy "meghívhatlak valamire" szöveggel megy?
Ha már az italnál tartunk:
Mi a kedvenced? Vodka, sör??
az nem baj,csak ilyen ócska szöveggel ne jöjjön oda hozzám senki mint pl ez a "szia cica,van gazdád"
kedvencem a pálinka :D:D
Elég gáz duma. Magában foglalja, hogy a srác nem tartja magát elég értékesnek a lányhoz, ezért egy itallal próbálja megvásárolni az idejét.
Egy vadidegen nőt miért kéne meghívni italra? Mert szép? Na és, van rajta kívül ezer másik. Ha már beszélgettél vele néhány percet, és a belső tulajdonságai is tetszenek, akkor nyugodtan meg lehet hívni. De elsőre nem érdemes, mert csak lehúznak.
Egyébként én nem értem pasikat, hogy miért akarnak ilyen dumákkal fárasztani minket...
De most komolyan! Ebből nekem totál az jönne le, hogy csak le akar itatni és lyukra játszik.
Egyszer egy srác így szólított le: "Hiszel a szerelemben első látásra vagy bejöjjek még1x"
Hát nem volt egy adonisz, de ettől a szövegtől egy az egyben szimpi lett.
Szóval sztem nagyon sok múlik azon, hogy mi az a mondat, a mivel fel akarsz szedni egy lányt:D
18/L
15:33
"Egyébként én nem értem pasikat, hogy miért akarnak ilyen dumákkal fárasztani minket..."
Neked mégis bejött egy ilyen sablonszöveg.. szal nem tudjuk mit gondoljunk. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!