Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A srác 16 lesz, én meg 18...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srác 16 lesz, én meg 18 vagyok. Ciki lenne, ha randiznánk?

Figyelt kérdés
Tetszik, nem biztos, hogy egymás barátai előtt fel mernénk vállalni egymást... Segítsetek!!
2009. márc. 9. 18:07
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
25/f minden rosszindulat nélkül,mert egyébként egyetértek veled,ezek komolytalan kérdések,teljesen mindegy hányan irják a "Lefeküdjek vele,vagy várjak még?" kérdésre,hogy ne,nem közvéleménykutatás alapján kellene ilyesmiket eldönteni.Szóval a kérdésem,hogy te akkor miért is írsz ide? Tudod szerintem te is,hogy ide kamaszok írnak,akiknek egy apróság is lehet nagy probléma,szerintem te is voltál ebben az életkorban,mondd nekem,hogy sosem voltál ennyire hülye és meghajolok:-) Ő is ugyanolyan tini még 18 évesen,megy a birkaszellem ezerrel,juj mit szólnak majd a többiek,ez gáz,ez ciki.Viszont az oldal lényege,hogy pl egy ilyen kérdésre többféle vélemény is érkezik,és talán egy a sok közül elgondolkodtatja őt magát,hogy tényleg b@zdmeg,ennyire szánalmas nem lehetek,hogy délután bujkálok a világ elől a 15 éves fiummal:-)Én csak mosolygok ezeken,és megpróbálok hasznosat írni,ahogy te is tetted.Én csak arra kérlek (kérlek az túlzás,hisz nincs semmi közöm ahhoz mit irsz),hogy legyél kicsit megértőbb,képzeld magad a helyébe,nem vagy te maga a tökély,mindneki más pedig egy barom.Ha barom nem is,de kamasz te is voltál.Felnőtt fejjel már érthetetlen dolgok ezek,nekem viszont van 2 tinédzser fiam akik nap mint nap segitenek emlékezni arra,hogy én is voltam ilyen:-))Egy szó mint száz,fölényes hangnem helyett kicsit elgondolkozhatnál te is néha,vajon a kiosztásaid mindig teljesen jogosak?:-)
2009. márc. 9. 22:28
 32/41 anonim ***** válasza:
73%

Köszönöm a reakciót, igazad van!

Érdekes, hogy mindig azok nem szólnak meg és értik amit írok, akik már kicsit tapasztaltabbak. Itt a példa te is anya vagy. Érted miről beszélek és nem támadólag lépsz fel.

Biztosan nem voltam jobb, mint ezek a fiatalok. Nem emlékszem rá... DE nekem volt anyám meg apám. Nagyszüleim. Igazi barátaim. Akik olyan erkölcsi normát és támogatást adtak, ami adott egy tartást az élet mocskosságai és a tudatlanság ellen. Ez kisér végig az életemben. Szánom ezeket az embereket akik itt kérdeznek (persze nem mindenkit, de azokon a válaszaimon látszik is) És örülök hogy én nem ilyen vagyok és félek ha lesz gyerekem fiú vagy lány, hogy ne ilyen legyen. Mindent meg fogok tenni ellene. Elferdült világban próbálok sokkot alkalmazni a kérdezőkkel, hogy ébredjenek már egy kicsit. B@ssza őket fejbe valami, hogy gondolkozzanak. Hátha van még remény.

Szerintetek ez a kérdés tényleg arról szól, hogy egy 18 éves lány járhat-e egy 16 éves lánnyal? Kit érdekel? Ez egy kérdés? Járjanak. 18 éves tudnia kell dönteni. Ha nem tud, vége van. Így megy egyetemre?

Miért kommentelek itt? Én vagyok a rossz. Amit meg akarnak tenni. Azért kérdezik meg, hogy legalább valaki mondja azt, hogy "igen feküdjetek le jó lesz az". Mindenki megérdemli a sorsát. Lehetne jobb. Lehetne okosabb. De nem akar, nem tud, nincs rá agya, hogy változzon, mert béget a többiekkel. Hát bégessen. De ha ideír számítson rá, hogy én is itt leszek és szembesítem a hülyeségével. Ha egy ember is elkezd gondolkodni.... akkor már jó a dolog. Kemény vagyok, mert velem is kemények. De nem akarok rosszat és ezt te is tudod.

Még 81%-os vagyok, úgyhogy nem hiszem, hogy annyi embernek szúrnám a szemét. Vannak még ebben az elb@szott világban akik egyetértenek velem.

25/f

2009. márc. 10. 07:02
 33/41 anonim ***** válasza:

Már csak 78 :P Hidd el, szúrod.

Ha annyira semmi értelme nem lenne ennek a portálnak, akkor te sem írogatnál ide. Nem kell játszani a hőst, aki majd megmenti a fiatalokat a tudatlanságtól meg a hülyeségtől, mert mondok valamit: nem fogod tudni megmenteni őket. Ahogy téged se lehetett volna adott szituban.

Nekem is voltak nagyszüleim, vannak szigorú szüleim, akik úgy neveltek, hogy sose (évente talán 2x) jártam el bulizni, sose dohányoztam, sose ittam, és nem próbáltam ki semmiféle drogot, mert nem akartam, belém nevelték, pedig alkalmam lett volna rá, társaságot is ismertem, olyan helyekre is elvittek 1-2x. És sose voltam olyan, hogy tizenévesen keresztül mehetett volna rajtam a fél város (pasik). 20 évesen most van a 2. kapcsolatom, ami egyben komoly is, nem holmi 1-2 hétig, vagy hónapig tartott/tart. Na és? Minek nagyzoljak vele? Nem az életemre kíváncsiak a kérdezők, hanem a tapasztalatokra, tanácsokra, de a döntés még ezek után is az ő kezükben van. Ha csak külső segítséggel képesek megtenni, akkor bumm. Majd észhez térnek, de addig igenis érdeklődjenek, kérdezgessenek, informálódjanak, elvégre sírig tanul az ember. Nem gubózhat be mindenki a saját kis világába, jó nyitott szemmel járni. Rengeteg olyan kérdést láttam már, ahol a válaszok ellenére máshogy döntött az illető. Meg olyat is, ahol pl. valaki ugyanígy "próbálta sokkolni" a kérdezőt, és bevált. Ez van.

Ha meg nem tetszik, miért írogatsz ide? Te nagy, érett, tapasztalt 25 éves, biztos lenne jobb dolgod is, mint kis hülye kamasz pulyáknak osztani az észt (elvégre úgyis eleged van belőlük, és csak lenézed őket, akkor mi a frászt keresel itt?).

2009. márc. 10. 07:45
 34/41 anonim ***** válasza:

Egy szóval nem mondtam, hogy lenézem őket. Szánon a tudatlanságukat, de nem nézem le.

Hogy minek írok ide, azt már leírtam, nem ismétlem magam.

Azt gondolom, hogy a nézeteink ütköztetése során kialakult vita most már elment egy olyan vonalra ahol ideológiai, neveltetési, világnézeti, meggyőződési kérdések is felvetültek.

Ennek nem itt van a helye. Sőt azt gondolom, hogy ennek sehol nincs helye, mert az egyik ember ilyen, a másik meg másmilyen.

Valószínűleg te nem érted mit írok és én sem azt amit te.

Továbbra is azt mondom, hogy te így intézed a dolgaid én meg emígy. Ettől még nem kell haragudni egymásra, vagy utálni egymást. Barátok nem lennénk valószínű, de itt a portálon attól ellehetünk egymás mellett nem?

25/f

2009. márc. 10. 08:39
 35/41 anonim ***** válasza:
Elvagyok bizony :P Csak máskor hallgass olyanokról, amiben nincs tapasztalatod - jelen esetben fiatalabb srác, idősebb nő kapcsolatról. Ámen!
2009. márc. 10. 08:56
 36/41 anonim ***** válasza:
nah akkor gondoltam erre nekem is kell írni:)én 23 vagyok a barátom 16:)) és tökéletesen megvagyunk majdnem fél éve!Verseket ír nekem,minden idejét velem tölti,érzem h szeret és mikor bajom van mindig felvidít.Tökéletesen megvagyunk és az eddigi barátaim közül rá tudom egyedül mondani hogy komoly.Persze benne van a 16 éves szint de a párkapcsolatában velem nagyon komoly és okosan gondolkodik.Sokkal érettebb a haverjainál
2009. márc. 10. 15:04
 37/41 A kérdező kommentje:
Az utolsónak köszi, a 2 veszekedő "kisgyereknek" meg inkább: NO COMMENT :D
2009. márc. 10. 15:50
 38/41 anonim ***** válasza:
Szerintem csináld úgy ahogy jobban látod,és jobban érzed magad.Ahogy leírtad már vannak terveid ,hogy szeretnéd a dolgokat akkor tedd úgy.Amúgy én is ilyen helyzetben vagyok ,a barátom 16 én 18 vagyok és egy pár nap múlva már 9 hónaposak leszünk.Egy suliba járunk,az egész osztály tudja, nem szólt be soha senki,mindenkitől csak azt hallom hogy milyen aranyosak vagyunk együtt:) Ha meg vannak negatív vélemények is azt magának megtartotta az illető,de nem is érdekelne mert ez az én magánéletem,és szeretem a párom.Amúgy se kell hogy egyből járással kezdjétek,találkozgassatok,beszélgessetek, szervezzetek együtt progikat és megtudjátok,hogy összeilletek-e.Ha te nem fektetsz a korkülönbségre ekkora hangsúlyt akkor a többiek se fognak,és elfogadják ;) A barátok úgyis melletted állnak.
2009. márc. 10. 23:04
 39/41 anonim ***** válasza:
Párom most lesz 16 én meg nemsokára 18:) soksikert a dologhoz:)
2009. márc. 15. 11:51
 40/41 anonim ***** válasza:
Gondold át előtte, hogy tényleg annyira szimpi ez a srác neked? Magamból kiindulva: mivel mindig is fiatalabbnak nézett mindenki, így többnyire a fiúim is fiatalabbak voltak nálam. Volt olyan, aki 6 évvel, de annyira kitartóan "ostromolt", rajongott értem, hogy végül nem tudtam ellenállni neki. Pont a kitartása fogott meg. Végül is utólag nem volt mindent elsöprő szerelem. Én is hasonlóan meditáltam rajta mint te, járjak-e vele, vagy ne. A férjem szintén fiatalabb nálam 2 és fél évvel. Ő viszont annyira megfogott, hogy nem tudtam kiverni a fejemből se éjjel se nappal, nem is érdekelt senki, hogy mit szól hozzá. Nem is bántam meg, hogy jártam vele. Ő hozzám érett, én meg hozzá fiatalodtam. Azóta 12 éve "járunk együtt" és 2 gyerekünk van. Megértem, hogy egy kis településen mindenki foglalkozik mindenkivel, nem szeretnéd, ha mosolyognának a hátad mögött, de ezért írtam az én példámat neked. Arra is gondolj, ha esetleg jártok együtt és később szakítás lenne a vége a korkülönbség miatt, neki igen csak rosszul fog esni. Ha ő megér neked mindent, akkor randizzatok.
2009. márc. 16. 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!