Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha bérelek egy limuzint és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bérelek egy limuzint és szexelek ott egy nővel, mi lesz?

Figyelt kérdés
2011. nov. 3. 18:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Béreltél egy limuzint,és szexeltél egy nővel!Kb

Nem leszel többé kocka!

2011. nov. 3. 19:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kívánt terhesség.
2011. nov. 3. 19:01
 3/9 rémuralom ***** válasza:
Segged kilesz.
2011. nov. 3. 19:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Hú, akkor lesz mivel dicsekedni, te leszel a király..
2011. nov. 3. 19:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Feltehetőleg elég drága egy limó bérlése, így a sok repedtsarkú azt fogja gondolni, hogy tele vagy pénzzel, így még költeni is kell rájuk.

Mi lesz?

Elszórsz egy csomó pénzt, de kb két perc alatt elmész majd, mivel feltehetőleg nem nagyon tudsz csajt normálisan felszedni.

Megéri?

2011. nov. 3. 19:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
csörög az ébresztőóra és felébreszt anyád reggel. :D :D :D
2011. nov. 3. 19:47
 7/9 A kérdező kommentje:
nem erre gondoltam, hogy mekkora jani leszek, hanem arra, hogy ez lehetséges-e, akkor, ha bérelek egy limuzint. Benne van-e a szabályzatban, hogy ezt nem tehetem meg, szól-e a sofőr, hogy hagyjuk abba, ilyesmi... Én még sosem utaztam ilyen gépjárműben, de aki már igen, annak tán van rálátása, hogy mit lehet. Mégse akarom úgy kibérelni a limót, hogy elnézést, kufircolni szabad a gépjárműben..?
2011. nov. 4. 12:05
 8/9 kendrazoltan ***** válasza:
Valószínűleg semmi gond nem lesz a világon, mert az ilyen limókban (lásd pl. LimoKing limuzinjai), azokban elég gyakoriak a 8-10 fős társaságoknak az erotikus show-k is, amilyeneket pl. egy Erotika Kiállításon láthatsz, persze a rendelkezésre álló helyhez igazodva. Mindenesetre mielőtt jelentősebb költségekbe vernéd magad, mindenképp kérdezz rá a cégnél, hogy minden játszik-e a limóban és itt ne arra gondoljanak, hogy lebontjátok a berendezést. Sose szégyelld az ilyet előttük, az ilyen limuzin kölcsönzők láttak ettől sokkal bizarrabb dolgot is...
2011. nov. 5. 09:03
 9/9 kendrazoltan ***** válasza:
és mielőtt bárki azt kezdené pedzegetni, hogy bizonyára fizettem én is ilyen show-t vagy belépőt E. Kiállításra vagy parádéra, NEM....viszont annál többen vettem részt, mint szervező...
2011. nov. 5. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!