Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A srác 16 lesz, én meg 18...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srác 16 lesz, én meg 18 vagyok. Ciki lenne, ha randiznánk?

Figyelt kérdés
Tetszik, nem biztos, hogy egymás barátai előtt fel mernénk vállalni egymást... Segítsetek!!
2009. márc. 9. 18:07
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy számít. Miről beszélsz te nagy 25 éves? :P Majd akkor mondj ilyet, mikor ugyanilyen szituban voltál. 20 vagyok, barátom 17, és minden ok. Amíg saját magadon nem tapasztaltál dolgokat, addig ne mondd meg, hogy számít, mert rohadtul nem. Lehetne a srác 14 éves is, ha érzelmileg érettebb a koránál és "érettebb" is, akkor semmi baj. Lehet, hogy te 16 évesen még matchboxokat tologattál az autópályás szőnyegen, de van, aki korábban érik.
2009. márc. 9. 18:36
 12/41 anonim ***** válasza:
25%

"Ezért gondoltam, hogy várok nyárig..aztán szept.ben meg a suliba nem fogunk járni.. és ha elballagtam akkor meg nyíltan lehet hogy neki se legyen kellemetlen és nekem sem."

Igen ez egy jó ötlet. Támogatom. Ha addig még szabadok lesztek akkor így teljes mértékben kivitelezhető a dolog. Idő is telik. De mi a francnak magyarázom, érted amiről beszélek. Respect.

Utolsó kommentelőnek:

Igen valószínű, hogy így van. Te csak tudod.

Illetve fantasztikusan mutatna egymás mellett egy 14 éves srác és egy 18 éves lány. Csodálatos pár lennének. :)

25/f

Azért szeretem ezt az oldalt, mert olyan jót lehet flamelni a sok ostoba lánnyal. :) Igen rólatok van szó.

!Ez a kérdezőre nem vonatkozik, ő érti mi a stájsz!

2009. márc. 9. 18:43
 13/41 A kérdező kommentje:
úgy értem, a suliban nem mutatnánk ki, hogy járunk, csak délután.
2009. márc. 9. 18:43
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
18:43-es te oltári nagy hülye vagy, ezt bárki láthatja aki olvasta már más kérdéseknél is a válaszaidat.
2009. márc. 9. 18:45
 15/41 anonim ***** válasza:

"úgy értem, a suliban nem mutatnánk ki, hogy járunk, csak délután."

Ennek mi értelme, őszintén? Ez nem kapcsolat. Szégyenled a barátod, akkor össze se jöjjél vele, keress egy idősebbet ha csak ez zavar. A gondolkodásod még neked is elég gyerekes, és nem megsérteni akarlak ezzel. Talán csak még nem volt elég tapasztalatod, én nem tudhatom...

2009. márc. 9. 18:50
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy nem tudom, hogy milyen éretlen voltál (bár ahogy vélekedsz, még most is az vagy), ahogy te nem tudod (ezek szerint), hogy nagyon is jól működhet a dolog. Kit érdekel, hogy néznének ki egymás mellett? Idegeneknek semmi köze ahhoz, hogy ők boldogok-e együtt vagy nem.

Nem véletlenül írtam, van olyan ismerősöm, aki most jött egyetemre, a barátja pedig gimibe. És képzeld, csak ha már ennyire fontos neked a külsőség: a srác minimum 20 centivel magasabb, mint a lány, borostás már a lelkem, a lány pedig úgy néz ki, mint egy 16 éves. Hát ennyit arról, hogy "hogy néznének ki".

Amúgy kérdező: ha már azon gondolkoztok, akár te vagy a barátod, hogy mások előtt fel lehetne-e vállalni, akkor már rég rossz a dolog. Ha szerelmes az ember nem gondolkozik azon, hogy fel merje-e vállalni, mert egyértelmű, hogy igen. Miért kellene letagadni a boldogságot, az érzelmeiteket? Az meg senkit nem érdekel, hogy a személyitekben milyen szám van. A barátai pedig maximum irigykedni fognak, hogy ilyen szép "érett" nőt sikerült összeszednie, ahogy én barátom haverjai is irigykednek :)

2009. márc. 9. 18:52
 17/41 A kérdező kommentje:

Az jobb lenne, ha összejönnénk, mondjuk pár héten belül, és a környezet annyira megrontaná a kapcsolatunkat, hogy vége lenne? Egy 450 fős gimnáziumban nem lehet "nem észrevenni" vagy "nem odafigyelni" a többiek véleményére.

Tetszeni tetszik, de szeretném jobban megismerni, hogy ne legyenek később gondok.

Utolsónak: pár hónapja ért véget egy 2 éves kapcsolatom, és a srác 5 évvel volt idősebb mint én, és ott probléma volt, hogy az utolsó pár hónapban úgy éreztem, csak "arra" kellek neki, ezért szakítottunk.

Egy fiatalabb fiúnál nem ez lenne a döntő dolog egy kapcsolatban. Nem?!

2009. márc. 9. 18:56
 18/41 anonim ***** válasza:
41%

18:45-ös.

Igen természetesen egy oltári nagy hülye vagyok.

Megmondom amit gondolok. Társadalmi és erkölcsi normák szerint élek. Lenézem a tudatlanságot. Elitélem a másságot.

Soha nem skeráztam a farkam miatt.

Feleségem van (aki valószínű ugyanúgy oltári hülye) és szeretem. Nincs baj a nemi életünkkel. Nem felejti el a tablettát, mert tudja miért szedi. Nem fekszem le több nővel, ő sem több férfival. Análisan is csináljuk, de nem írjuk ide.

Vannak szüleink akikkel a nagyobb gondokat meg lehet beszélni és nem kell ideírnunk, minden hülyeséget.

Mit mondjak még? Ja hogy oltári nagy hülyének tartanak itt a gyakkérdésen a gyereklányok. De nem baj, mert majd elmúlik... náluk :)

Spanold csak magad szeretem ahogy egy kis csitri felhúzza magát. Csak nevetségesebb lesz tőle egyébként is.

A kérdezővel továbbra sincs semmi bajom. Bár az utolsó kommentje kicsit kiábrándított. Délután találkozgatni? Szégyellni egymást mások előtt? Akkor inkább már járjanak...

25/f

2009. márc. 9. 18:56
 19/41 anonim ***** válasza:
Na látod, most már te is azt mondod, hogy ne szégyelljék :P A szerelmet nem is kell és nem is lehet szégyellni. Ha meg a környezet miatt megy tönkre egy kapcsolat, akkor az annyit is ér. Semmit.
2009. márc. 9. 19:05
 20/41 A kérdező kommentje:

Ki beszélt itt szerelemről?

Mondom: TETSZIK...

Gondoljátok, hogy 400 gyerek ( többi 50en le se szarná..) nem szólna be nekünk? De... és kicsit zavarna.

Mi a baj a délutáni találkozással?!

2009. márc. 9. 19:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!