Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A srác 16 lesz, én meg 18...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srác 16 lesz, én meg 18 vagyok. Ciki lenne, ha randiznánk?

Figyelt kérdés
Tetszik, nem biztos, hogy egymás barátai előtt fel mernénk vállalni egymást... Segítsetek!!
2009. márc. 9. 18:07
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
66%

Igen azért változtatok ilyen gyorsan véleményt, mert egy oltári nagy barom vagyok :)

Szóval járjanak csak. De a fiú érdekében mondom, mert a haverjai rommá szivatnák, hogy jár egy lánnyal aki szégyelli őt, vagy titkolja a barátnői előtt.. Ennél megalázóbban nem nagyon tudok elképzelni.

Járjanak csak aztán majd meglátják, hogy a világ kegyetlen és én egy oltári nagy barom vagyok.

25/f

2009. márc. 9. 19:08
 22/41 A kérdező kommentje:
Volt egy másik kérdésem is, HOVA MENJÜNK RANDIZNI!!???
2009. márc. 9. 19:11
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, még nem is történt semmi, itt meg mindenki ítélkezik! Üljetek be egy kávézóba, igyatok egy cappucinót, hangulatos tud lenni. -vagy egy pizzéria sem olyan drága. De sétálhattok is valamerre, vagy moziba, vannak napok, amikor olcsóbbak a jegyek. Most ennyi jutott hirtelen eszembe.
2009. márc. 9. 19:40
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

De mondd már meg téged miért mások véleménye érdekel? Mi van ha beszólnak a suliban? Attól miért romlana el a ti kapcsolatotok? Ilyenekkel nem kell foglalkozni, meg kell mondani hogy ti boldogok vagytok együtt. Vagy ilyen egyik füleden be, másikon ki szitu. Pozitív hozzáállás és minden oké lesz.

Más:

Te rettentő okos 25/F, az emberiség szégyene vagy, már azt is kétlem hogy 25 éves vagy. Ha nekem szólt az a "kis csitri"-s szöveg, félretájékoztattak, mert már 24 éves elmúltam, nem vagyok kis csitri. Boldogan élem életem, szeretnek az emberek, többek között azért mert toleráns vagyok, megértő, segítek ahol tudok, nem úgy mint egyesek akik lenéznek mindenkit aki nem a mai elcseszett normák szerint él.

2009. márc. 9. 19:56
 25/41 anonim ***** válasza:
70%

Nézd. Te kis nem csitri.

Igen 25 éves vagyok nős, rendezett élettel. Én is boldog vagyok. És engem is szeretnek az emberek. (Persze a többség utál :) )

Most akkor vagy mind a ketten hazudunk, vagy mind a kettőnket szeretnek az emberek és el kell fogadnod, hogy azok az emberek akikkel te körülvetted magad szeretnek téged, engem meg azok akikkel én vettem körül magam.

Kettőnk közül aki ideges lett az te vagy. És én ezen nem is csodálkozok. Ha az ember túl sokat van azok között akik osztják a véleményét hamar begurul, ha valaki nem úgy gondolja ahogy ő.

Nincs ezzel semmi baj. Eltelik még egy kis idő és minden más lesz.

Én nem haragszom rád!

25/f

2009. márc. 9. 20:03
 26/41 anonim ***** válasza:
50%
Te mártír. Csak eszed is lenne annyi, mint amilyen szépen tudsz fogalmazni :D
2009. márc. 9. 20:28
 27/41 anonim ***** válasza:
Én nem fogom lenyomni neked a nyálas semmi ne álljon utatokba szöveget,de sztem nem gáz..nálunk gimibe simán voltak iylen párok,osztálytársaim között is volt oylan csaj aki több f@szt mint kilincset,mégis a 15 éves fiukra kattant rá egy időben.. Azért bevallom ,néha röhögtümnk rjatuk kicsit,dehát minden csoda 3 napig tart:-) Mondjuk ha a srác későn érő,még nem pelyhedzik,160 centi,te meg egy bombanő vagy már,akkor gázosabb:-))
2009. márc. 9. 20:37
 28/41 anonim ***** válasza:
55%

Köszönöm, köszönöm. Bár az eszemre nem illik megjegyzést tenni, de hát legyen. :)

Nézzétek:

Aki ide ír, annál mind van egy probléma. De a 90% olyan, hogy egyáltalán nem kellene ide írni. Semmi értelme. Tényleg, szerintetek egy olyan lány, akinek tetszik egy srác de hát 16 éves és délutánonként akar vele találkozni, az teljesen rendben van? Mintha szégyellené a fasziját? Vagy ami a legkomolyabb, hogy majd vár nyárig?

Miért? Most összejönnek aztán kész. Meglátják, hogy megy-e vagy sem. De ezt nem mi fogjuk eldönteni. Tanácsot sem lehet adni, mert nem ismerjük és tudjuk, hogy mindenki más.

Vagy 19 éves lányok szüzek és tőlünk kérdezik, hogy akkor most ez rendben van-e... Honnan tudjuk? Ha neki rendben van akkor miért kérdez? Ha nincs miért nem változtat rajta.

Vagy hogy meddig várjanak a szexszel a szűz lányok. Szerintem semeddig, mert ha szeretik egymást és felkészültnek érzik magukat, akkor szexeljenek. Ha otthagyja a faszi a nagy várakozásban, akkor otthagyja. Ilyen az élet. De nem attól kellene várni a lefekvéssel, mert ti mondjátok. Neki kellene éreznie belül, hogy nem helyes amit csinál. Nem lehet helyes, mert nem állatok vagyunk, aki kefél össze vissza, ha a vére úgy hozza.

16 éves fiúk nem tudnak gumit húzni, mert annyira tudatlanok. 15 éves lányok rendeznek orálpartit.

Szerintetek itt mi a komoly? Szerintem semmi. Van az embernek anyja, apja, barátnői barátja. Ha kérdésem lenne, soha nem kérdeznék meg egy ilyen fórumon semmi komolyat, mert ki tudja miket javasolnak és igazából nem is lennék rá kiváncsi.

Itt szerintetek minek van értelme? Ha mi azt mondjuk egy csajnak, hogy várjon mert azt úgy kell csinálni, mert akkor majd vár a srác stb, az mitől lesz jó?

Megfogadja? Dehogy fogadja. Úgyis azt fogja csinálni amit akar. Hiába tépitek a szátokat okos dolgokkal.

Ezekre a kérdésekre úgy is reagálok.

Aki olvassa a kommentjeimet és érti is amit leírok az tudja miről beszélek. A többiek meg más világban élnek, de továbbra is mondom, hogy nincs bajom veletek... érdekes, hogy nektek mint nagy elfogadóknak mégis van velem.

Mások vagyunk. Az életben találkoznánk más lenne mindannyiónknak a véleménye a másikről. Én sem itéllek el benneteket azért amit mondtok, ti se tegyétek.

25/f

2009. márc. 9. 20:47
 29/41 anonim ***** válasza:

Én a 20 éves vagyok, akinek 17 éves a barátja :) Nekem annyi bajom van veled, hogy a kérdés indulásakor még kanyarba elutasítottad azt, hogy összejöjjenek, mert hogy néz már ki, ha a srác 16, a csaj meg már 18, meg mit fog szólni a közvélemény. Most pedig már járjanak csak, nem kell szégyellni a szerelmet, mondod te, és ez a normális. Még mindig csak azt tudom mondani, hogy amíg te magad sose jártál ilyen cipőben, addig ne mondd, hogy közvélemény röhögni fog, ne mondd, hogy sok az a 2-3 év, mert vannak, akik már tapasztalták nem is egyszer, hogy nem az.

20/L

2009. márc. 9. 21:10
 30/41 A kérdező kommentje:

te jó ég:D ne vitázzatok!

szóval: nem vagyok biztos benne, hogy agyilag is érett már "hozzám"... nem mondom, hogy olyan hű de komoly vagyok de nem köt le 4-5 órára egy számítógépes játék (na jó ez így nem igaz), felfogtam agyilag, hogy KÖTELESSÉGEM tanulni, mert a mostani eredményemtől függ, hova megyek tovább tanulni, milyen munkám lesz..(vagy olyan szakmát válaszok, ahol akkor kapok fizuemelést, ha lefekszem a főnökömmel..hát köszi de ez nem az én stílusom).

Én szívesen töltöttem/tölteném a barátommal a délutánjaimat. Nem lakik olyan messze (busszal 20 perc), hogy ne találkozhassunk d.u.-ként.

Suliba amúgy sem lenne időnk, mert én az emeleten vagyok, ő a földszinten, aztán cserélünk, vándorlunk össze meg vissza. Meg akkor amúgy is a haverjaival lenne, meg én is a bnőimmel. Tehát nem értem, mi a bajotok a délutáni randizgatásokkal. Sok olyan pár van, hogy suliban NM smárolnak meg ölelkeznek, mert a tanárok amúgy sem örülnek neki (nem tudom mi kifogásuk van ellene), és mégis boldogok. Ő most 9.-es, és 11. (5 osztályos évfolyam vagyunk..jövőre ballagok..amúgy idén ballagnék).

Szóval, a városunkban nincs mozi..csóró egy város.. van összesen egy pizzázó, de általában tele van huligánokkal De azért ötletnek nem rossz.

És a nyaras megoldással mi a probléma? Addigra megismerjük egymást (kb 1,5 hónapja ismerjük egymást.. de kaptam ma tőle rózsát nőnapra, meg iwiwen levelezünk), és nyárra már kialakulna egy barátság, vagy egy szerelem.

Amíg csak tetszünk egymásnak, és beleugrunk a kapcsolatba, nem biztos, hogy jól sülne el. De ha megismerjük egymást, akkor talán jobban állnánk a dolgokhoz. Nem?

És nem arról van szó, hogy szégyellném őt, de én csak magamból indulok ki: ha meglátok egy csajt, aki nála fiatalabb pasival jár, elgondolkozok, hogy normális? Vagyis ez eddig így volt..de most valahogy nem ítélem el ezt a dolgot.

2009. márc. 9. 22:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!