Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srác 16 lesz, én meg 18 vagyok. Ciki lenne, ha randiznánk?
Nem ciki.
Eggyik barátnőm is 19éves a pasija meg asszem 17!
És ennek ellenére jól megvannak!:)
Mi ebben a ciki? 2 év korkülönbség semmi.
(Barátom 16, én 24... soha senki nem szólt be emiatt)
Tudom, de a mi környezetünk, nem toleráns ilyen helyzetben. És ha várnánk nyárig? 3 hónap alatt kiderül, lenne-e elég erős a kapcsolatunk, hogy ne tegyék tönkre a barmok.
Ez nem liliomtiprás?
Nézd ha ő 23 lenne te meg 25 akkor azt mondanám kit érdekel.
De így igen egy kicsit ciki. A "barátnőid" fogják először megemlíteni neki, hogy "mi van, már az ovoda is játszik nálad?"
A srác haverjai meg csorgatni fogják a nyálukat és iszonyat irigyek lesznek.
Szóval neked rossz lesz, a srácnak meg nagyon jó, ha a baráti dolgokat nézzük.
(És igen csináltam ilyet és igen én voltam a fiatalabb.)
25/f
25/f
és hova menjünk randizni?
Egyikünk sem túl gazdag, valami romantikus, és olcsó lenne jó...
A hozzáállása azért ilyen, mert nagyon jól tudja, hogy amit leírtam az igaz. Ilyen kapcsolat nincs. Ilyen korban igenis számít az 1 év korkülönbség.
Teljesen más a két kor sajátossága...
Ennek a kapcsolatnak nincs jövője.
Illetve az én tapasztalatom szerint semmi értelme sem. Nem egymás miatt, hanem a környezet hatásai miatt.
Gondolkozzatok már egy kicsit.
Viszont továbbra is azt mondom, ha a srác lenne 18 éves és a lány 16 azt még jobban megértem. Reális alapja is van, elfogadotabb és értelmesebb márcsak a jövő szempontjából is.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!