Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segítség, mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, mit csináljak?

Figyelt kérdés

18/lány vagyok és van gy srác aki régóta tetszik. Tudom, hogy én is tetszem neki, de tisztában vagyok vele, hogy más is bejön neki. Hogy érjem el, hogy csak engem akarjon?

Nem kell hülye válaszokat írni, nekem ez tényleg nagyon fontos lenne :)

2011. máj. 2. 14:51
 1/3 anonim válasza:
Mondjuk mond meg neki!De finoman ne higgye azt hogy irigy vagy,vagyis ne vegye észre.
2011. máj. 2. 14:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Szemezz vele, és próbáld meg megállapítani h szeret-e, vagy beszélgess vele nagyon sokat, hogy rájöjjön mennyire fontos vagy neki...

viszont szerintem ne csinálj semmi túl feltűnőt, nehogy a másik csaj támadni tudjon...

2011. máj. 2. 14:59
 3/3 anonim ***** válasza:

olyat nem lehet ...

maximum , ha valahogy beülteted a tudat alattiába, hogy csak és kizárólag te vagy az az egyetlen egy ember aki öt boldoggá tudja tenni ... ehhez vagy egy nagyon durva pszichológus kell vagy 'Leonardo DiCaprio' !

:)

2011. máj. 2. 17:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!