Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mizu? :D (Többi lent. )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mizu? :D (Többi lent. )

Figyelt kérdés
Valaki segítsen már... Általában ilyen csajozós témákban tudok segíteni, meg minden. (olvasd komijaimat!!! :D) De van egy csaj, aki tetszik. A legjobb haveromnak is, de neki nemet mondott.(ezután zúgtam bele... LooL) Velem meg flörtölget is, de néha visszahúzódó, tesz utalásokat, meg ellenérveket, hogy miért járhatnánk és miért ne.?! Volt már hasonló eset, de ez a csaj ritka fura. (Ilyen téren...) Kinézetemmel nincs nagy bajom, max. néha a hajam, amikor nincs időm... xDD (nem írom le, mert a sok paraszt buz1zna... Vagy más.) Meg barátaim szerint jófej és partyface vagyok... Csajom volt már elég sok :D
2011. ápr. 30. 22:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%
köszönjük hogy megosztottad velünk most menj aludni
2011. ápr. 30. 22:24
 2/16 A kérdező kommentje:

Jó éjt, neked is! :)

Értelmes komment :))

2011. ápr. 30. 22:26
 3/16 anonim ***** válasza:
lolxd
2011. ápr. 30. 22:26
 4/16 A kérdező kommentje:
Kérlek válaszokat írjatok... :D
2011. ápr. 30. 22:27
 5/16 anonim ***** válasza:

mizu mi??:)

semmi különös dolgozok, még reggel 8ig. remélhetőleg a sok barom hagy éjjel aludni és nem keltenek fel a f@szságaikkal!

2011. ápr. 30. 22:28
 6/16 A kérdező kommentje:
xDD A kérdésemre help... :DD
2011. ápr. 30. 22:30
 7/16 anonim ***** válasza:

ja hogy arra...okés :)

Egyszerű a válasz! Nem bízik meg benned! Ebböl nekem ez jön le!

Nyerd el a bizalmát, légy kedves megértő vele, lassan kezd udvarolgass neki, hogy tudja h nem csak megdönteni akarod!

Mert szerintem ezt hiszi!

2011. ápr. 30. 22:35
 8/16 anonim ***** válasza:
80%
a kérdésedre a válasz az hog ááááá meglőttek sos lábatlan nag mihál
2011. ápr. 30. 22:38
 9/16 anonim válasza:
hogy te mekkora egy egós p*cs vagy :D
2011. ápr. 30. 22:46
 10/16 A kérdező kommentje:
Kösz mindenki, utolsó, ha nekem szólt, akkor shut the fuck up, mert ronda pofával csak itt nagy a szád... :) Ha meg nem, akkor mindet vissza... :))
2011. ápr. 30. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!