Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz, ha ráírok egy fiúra fb. chaten, hogy szia mizu van veled?
Figyelt kérdés
tetszik nekem, de nem tudom, hogy adjam ezt a tudomására. :( ha már írok neki miről beszélgessek vele??
15/L
2011. jún. 13. 20:39
2/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon gáz! Ásd el most magad!
3/9 anonim válasza:
miért lenne gáz? :/ ha nem ismered akkor kérdezd meg mit szeret (hobby, sport stb.) ha ismered akkor meg gondolom eltudtok beszélgetni.
4/9 anonim válasza:
ezt komolyan kérdezed? Minnél elöbb ameddig még van rá lehetőséged:)
5/9 anonim válasza:
Sőt még most rögtön gyorsan addig mig valaki összenem szedi magának az alanyodat:D
6/9 anonim válasza:
Az. És gondolom ezután a f.szbúkon keresztül fogtok úgy járni, hogy személyesen nem is találkoztok és majd azért szakítasz vele, mert nem volt elég menő az adatlapja.
7/9 anonim válasza:
remélem én vagyok az, de a mizu van után még tegyél oda egy kérdést, hogy pl: Te is szereted ezt meg ezt a sorozatot?
8/9 anonim válasza:
20:54 XD Te nem vagy normális csak beszélgetni próbál és ismrekedni vagy te ezt hogy szoktad több 1000 ember van a világon nehogymár!
Amugy nem gáz!Én fiu vagyok van barátnőm.:) Gimisek vagyunk és hát nagyon jó barátok voltunk és beszélgettünk meg minden aztán hülyültünk komojan belegondoltunk és mindjárt vége a giminek pedig akkor kezdödött amikor a gimi is ha nem lenne képes az ember irogatni..(mert ezt egyeseknek gáz..akk oké ö dolga) De ugy nem lenne sok boldog pár és rohad sok barátság.Nem?!
9/9 A kérdező kommentje:
visszanézem ezt a több mint egy éves kérdést... Hogy is kérdezhettem ilyen őrületes baromságot?! Na mindegy...
2012. aug. 1. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!