Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki chaten?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akinek a nevét most tudtam csak meg... és bejelölt facen....én vixa jelöltem...de nem merek rá írni...megpróbálok ráírni de mit irjak neki? Chaten2011. szept. 10. 19:18
2/12 MákosLajos válasza:
írd neki hogy vixlát, biztos befog jönni neki :D
3/12 anonim válasza:
- szia, megtanítod nekem hogy hogyan kell leírni a vixát? (visszát)
4/12 anonim válasza:
mondd meg neki... hogy értelmi fogyatékos vagy... aki nem bír helyesen írni a saját anyanyelvén... és ráadásul idegesítően sok pont-pont-pontot használ... biztos egyből begerjed rád...
6/12 anonim válasza:
Az ilyeneknek szoktam azt tanácsolni, hogy felejtsék el, hogy valaha is normális kapcsolatuk lesz vele, ha még megszólítani sem merik. Mi lesz a következő? Visszaír, és kiírod azt a kérdést, hogy most mit írjak neki?
Egyébként én úgy szoktam, hogy bejelentem, hogy szia, bocsi, hogy így ismeretlenül bejelöltelek, szeretnélek megismerni. Amikor valaki nálam úgy kezdi az ismerkedést egy vadidegen, hogy szia, mizu, na az a halálom.
7/12 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy mászott-e már a seggébe egy anakonda.
8/12 anonim válasza:
Szerintem írd neki, hogy szia, mizujs :)
9/12 anonim válasza:
Írd meg neki, hogy 74es szintű paladin vagy, egyből lájkolni fogja a púzódat!
10/12 A kérdező kommentje:
kapják be azok akik leblamálják mert hogy úgy írtam a vissza szót hogy vixa netán gond elég nagy baj hogy még igy sem tudsz olvasni...amúgy is ő jelölt be engem ha még ezt se tudtátokv olna elolvasni...azért aki normális választ írt annak köszönöm nem úgy mint nektek....
2011. szept. 10. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!