Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, hogy szólítsam le, mit mondjak neki? Lent részletezve.
Szóval az van, hogy a suliba jár egy csaj - nem osztálytársam -, aki nekem nagyon tetszik, rengeteget gondolok rá, de még nem beszéltem vele. Igazából még egy szót nem szóltunk egymáshoz, csak szoktam látni, és gyakran keresem. Amikor látom, akkor leginkább társaságban van, vagy pedig sokan vannak körülöttünk. Ez eléggé baj számomra, mert így sokkal nehezebb hozzászólnom. Sajnos semmit nem tudok róla.
Szerintetek mit csináljak? Várjak amíg, egyszer egyedül lesz, és akkor szólítsam meg, vagy ha barátnőivel van, hogy szóljak hozzá? Az úgy cinkes nem? Arra gondoltam, hogy megkérdezem egyik srác osztálytársát - akit amúgy szintén nem ismerek, csak hozzá azért valamivel könnyebb lenne szólnom, és gyakrabban látom egyedül - , hogy ki az a lány. Mit gondoltok?
Én lány vagyok és bizony nem egy srác rontotta el nálam így a dolgot, hogy beszari volt. Azonnali kosár volt a válaszom amikor mástól tudtam meg, hogy mit szeretne. Egy férfi legyen magabiztos!!! Szerencsére a mostani párom magabiztos volt, és már 6 éve együtt vagyunk. Ne töketlenkedj!!! Menj oda akkor is ha nincs egyedül és kérdezd meg, hogy nem lenne e kedve elmenni veled egy cukrászdába, vagy csak valahova beülni és beszélgetni.... és ha ott kettesben lesztek rátérhetsz arra is, hogy van e barátja és stb és stb és stb.....
Sok sikert!!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!