Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írtam egy lánynak, megkérdeztem hogy mizu? Azt válaszolta hogy semmi. Most hogyan tovább?
Ehh.
Ha ezt is kérdezned kell, inkább zárd be és menj el aludni.
-"Mizu?"
-"Semmi"
-"Az nem sok."
"Hogy telik a szüneted?:)"/"Mit csinálsz? Zavarok?"/"Mit csináltál ma?"
Nálam mindig így folytatják a fiúk... ezt kicsit uncsinak találom, de bemelegítésnek jó... és utána már jön magától a téma.
Persze van olyan srác is (akit már jól ismerek), aki simán csak "szia" -"szia" -"képzeld ezt meg ezt csináltam ma, tökjó volt. holnap megyek ide meg ide. álmos vagyok.".:D
kédzgesd! probálj olyan kérdést feltenni amire tartalmasan válaszolhat h feltudj neki ujjab kérdést, ha jót kérdezel akkor a válaszát kiegésziti szeémélyes tapasztalatával amihez te a saját véleményedel vagy élményeddel reagász, ezt egy kicsit meg füszerezed valami frappáns beszólással és már minden megy. A lényeg h ne félj, mert azzal el lehet rontani.
Ha megint el akadnál irj privátba nyugodtan:) ebben van tapasztalatom:D
egy 21éves srác:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!