Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Funktasztikus kérdése:
A járástól számítva mennyi idő után szerettetek bele a párotokba?
Figyelt kérdés
Bocsi ha hülye a kérdésem:) nemet és kort is köszönöm:D2011. ápr. 27. 00:14
31/41 A kérdező kommentje:
hee ha én gyökér vagyok nézzetek már magatokbaaXD köszii h "sztár" lehettem egy ideig-.-XD
2011. júl. 5. 15:37
33/41 anonim válasza:
én járás után kb 1 és fél hét vagy 2, de már elotte is éreztem iránta valamit.. :)
34/41 anonim válasza:
[link] itt találtam rá a kérdésre xDD 3 hét után szerettem bele. :)
35/41 anonim válasza:
Sosem szerettem bele olyasvalakibe, akivel már nem volt az elején is szerelem.
A kérdést amúgy a fészbukon találtam, kösz az első válaszolónak, sikítottam a röhögéstől :)
36/41 Lifeishard válasza:
Szerintem az Első Hozzászóló is sztár. :) Nekem úgy 2 hónap kellett kb.
37/41 anonim válasza:
Ez a kérdés bejárta a facebookot.:DDDD Nagyon konkre
38/41 anonim válasza:
*t az első válasz
bocsi csak nem küldte el :S
39/41 anonim válasza:
Nem volt affinitásom az összes választ elolvasni.
De tény, hogy én is a facebookon a hülye kérdések wallpost sorozatban találtam erre a gyöngyszemre, szóval "híres" vagy-voltál, de csak kb. olyan szinten, mint kb. bikicsunáj... aztán azt te döntsd el, hogy neked ez elég-e...
A kérdésfeltevés önmagában is nagyon gázos, több szempontból is. Vagy a fizikai, vagy a mentális-érzelmi életkorod van 16 alatt. Ez utóbbi gázosabb. Mert ha az előbbi, akkor még van remény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!