Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A járástól számítva mennyi idő után szerettetek bele a párotokba?
mire összejöttünk én már teljesen beleszerettem (előtte fél évig próbálkoztam nála) :)
de ez elég egyedi eset :PP
Eddigi leghosszabb kapcsolatom egy bulis kavarásból alakult át kapcsolattá. Első találkozás utáni randin már össze is jöttünk, így talán nem meglepő, hogy nem lettem egyből szerelmes belé =) Tetszett nagyon, szimpatikus volt, de jóidebe belekerült, amíg jobban megismerem. Őszintén megmondom, nem tudom mikor estem teljesen belé, mert teljesen észrevétlenül történt. Egyszer csak arra eszméltem, hogy szörnyen kínoz a hiánya és nem tudom nélküle elképzelni a jövőmet. De az ilyesminek mindig bukás a vége, legalábbis, ha rólam van szó =)
De lényegében: szerintem igen ritka, hogy egy pontos időhöz lehetne kötni ezt az eseményt, mivel általában lépésről lépésre történik. Maximum a ráeszmélés lehet egy adott időpontban =)
pontosíthatunk akkor szerintem annyit hogy a kérdés a májercsávóknak illetve a tündibündi-cicáknak szól
Ők azok ugyanis akik bárkit "leakaszthatnak a polcról"oszt vagy bejön vagy kuka...
A kevésbé menő fiúk lányok csak epekednek-gyakran hiába és csak plátói marad-vagy összejön nekik a próbálkozás de már annak is úgy futnak neki hogy szeretik az illetőt"egyéletem egyhalálom mit veszíthetek remélem összejön velem"
Nem értem egyes válaszadók gúnyos odamondásait.
Azzal nem lehet randizni, aki tetszik, de nem vagy belé halálosan szerelmes? Persze úgyis vége lesz a kapcsolatnak, de vannak, akiknek kell az intimitás, vagy vágynak már egy barátra/barátnőre, és majd utána nyílnak ki jobban. Persze senki nem vesz zsákbamacskát, valamennyit csak tud róla, valamennyire ismeri, de "lesz ami lesz" alapon is kezdődtek már nagy szerelmek.
Bevallom én is ebben bízok, most épp ilyen helyzetben vagyok. Valahogy már nincs kedvem plátóian szeretni valakit, akinek mondjuk nem kellek, vagy nem való hozzám, és reménykedni ostobán, hátha rámnéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!